Това по новаторският проект за вдигане на доходността ли е.:laughing:
Преглед за печат
Някой чувал ли е скоро да е имало някакво изменение в наредба 26?
Човек, жив да те оплаче, гол да те в.....е .
Ей ти на http://www.ciela.net/official-gazette
Бедняка милионер.
Чети бедняко, чети!
Мерси Калинчо приятелю мой.Приятел в нужда се познава.
Няма нужда бат Тянко да лишаваш семейството си за моя сметка.А на Ачката за сервиза все ще изкараме от някъде.До година дай боже ако мога да се науча да правя майки като него смятай.10 майки по 25лв 250лв,100 майки по 25лв 2500лв... и ето ти сервиз и де минимис.:bigsmile:
Мен малко ме е страх да не объркам нещо с тия майки.:bigsmile:Наздраве и от мен
Там ми е най силното качество.Деца и борчове не вярвам друг да може да прави като мен.:bigsmile:
Я , на Дамянов търтея.:bigsmile:
http://i.imgur.com/jCXbxL3.jpg
Това не е търтей Атанасов:bigsmile:!
Дака, не се занимавай с пчелни майки,файда няма ! Направи 200 ето такива майки и ще се къпеш в пари ! Ще има за тирове със сервизи .
Прикачен файл 7733
Ванка ти май не четеш Жорката:bigsmile:Дребното животновъдство в бг ще бъде ликвидирано.
Абе Друмев, речи: Като стана президент, първо Вас ще оправя! Та да рахатясаш. Тогаз всички тукашни, а и не само, ще ти се търкалят в краката и ще се надпреварват, кой да ги целуни първи. На теб все късмета ти виновен.
Май ще вдигна цената.:bigsmile:Ловците ще се избият за тях с миризма на разгонена свиня най ще вървят.:bigsmile:Смятай 100кк ловци по 3 чифта на сезон:bigsmile:
С тия чорапи...да не те надуши нереза.......
Е нали тоя ефект търсим/ма как го рекнах/:bigsmile:Ачка нали трофеи требвят то месо продават и в магазина само ти трябва УДОСТОВЕРЕНИЙЦЕ за 2т:bigsmile:
А ве ти го отнеси пък ний и без УДОСТОВЕРЕНИЙЦЕ ще ти повярваме...Няма да те водим на гинеколог,ти сам ще подкараш сюрията...
Ачка личи си,че си пчелар:bigsmile:сюрията винаги я води свиня майка,нереза винаги върви малко в страни:bigsmile:
Тъй де тъй.И аз това казвам-майката отпред....
Жоре сега си чета постовете от снощи:bigsmile:Тоя праз лук много ми е дошъл още се чудя в някой пост какво съм имал на акъла си:bigsmile:
Щом ти се чудиш,питаш ли ги другите?
Че нямате ли си тълковни речници.Гледай Ачката как ме разбира от раз.:bigsmile:
Като гледам все по-малко и по-малко наивници вършеят из форума. Няма ги провокаторите, които да подтикнат участниците към активност. Само Друмев е останал, ама и той вече ни дотегна, а мързеливия сезон едва започва.
Спокойно бре,сега набирам знания без опит:bigsmile:
Бях чел този коментар на един пчелар от Русия Алтай интересен е
Кошери: Dadant
Породата на пчелите: хибрид
Bee-опит: 20-30 години
Пчелни семейства: 150-300
Регион пчелин място: Русия, Altay
Ребята,расскажу историю:когда в 30-е годы у нас в селе церковь стояла пустая,активисты снимали КОЛОКОЛА и вместе с ними(в них) пчелиные гнёзда с мёдом.Эти семьи зимовали на высоте(!),в бронзе(!),при ветрах и сорокоградусных морозах!Какие ещё нужны доводы,Рассказывал отец и дед,тоже пчеловоды.Друг от скуки понаделал сапеток из лозы,обмазал глиной внутри(штук 100)Копает ямки и ставит на них сапетки.Зимуют под снегом идеально!Сам он держит 600 семей в разных ульях,но такой зимовки никогда не видел.У меня на пасеке из трёх разных типов ульев лучше зимуют многокорпусники с глухим заделом(рейки-закладки)вверху и дополнительным пустым корпусом между дном и гнездом внизу,нижние летки -нараспашку...И под снегом-тоже!
Абе, тия ремонти що не ги правите в делничен ден? Или, на Путин хакерите, стоят без работа, та тренират връз нашия форум?:bigsmile:
http://www.mila.bg/article/5842342
Колеги, мераклия съм да помогна?
Ами стягай инструмента и бегом на ремонта.Аз немога да ти помогна.В неделя не работя.
https://www.24chasa.bg/novini/article/5842529
Бат Венци, да ви е честита новата църква!
Гледам,че фирмата за почистване е минала.
Наш човек,гледам е загазил !:bigsmile:
http://www.marica.bg/%D0%B0%D1%80%D0...ews658383.html
Добре, че не е намерил отнякъде гаубица!
Тянко Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита"
ай те черпя една песен да се освестиш
https://www.youtube.com/watch?v=FxXuxOL1DCo
Ся! Ко беше, мед- да ти пратя! Ракия, тоже ест..... Ама българките братче, ми са кът. Имам една, ала е толкова люта, че и песента, и залъка ще ти приседнат!
Сутрината гледах по БНТ един дядо 75кг тиква отгледал.:bigsmile:Май и тоя проект ще отказвам.:bigsmile:То вече по нашия край няма хора дето са вика да ти помогнат да си обереш тиквите.:bigsmile:
То на времето всичко ставаше:bigsmile:Каквото и да посееш всичко даваше реколта.Сега с това ГМО всичко кухо:bigsmile:Ще го търсим ние бай Тошо но няма го намерим
Тоя Танката не се жали въобще във форума:bigsmile:човек да му се начуди от де тая енергия на тая възраст.:bigsmile:
Само не разбрах с какво се издадох :bigsmile:и защо трябва да доказвам нещо.
Защото си взел пари, за да създадеш нещо,а някой колеги не могат да спрът да смятат на другите парите :-):-):-).Няма значение,че държавата подава ръка на всички,а те като обидени деца се цупят и обиждат и отблъскват ръката подадена им за помощ.Това си е лично мое мнение съставено от шест години общуване с колеги:-):-):-).Наздраве,не се коси.
Е това ни е заложено в генетиката да правим чуждата сметка.:bigsmile:Но пък и малко е не справедливо да гледаш комшията как краде евро средства,с инверт храни целогодишно и накрая ти се присмива през оградата колко калпав пчелар си.И това защото няма контрол в БГ всичко е на книга.
Точно такъв пример щях да дам с Де минимис.Всички оплюваме преработвателите,но за едни 11лв само де то не се любихме с тях.Кой продал кой не е всички хукнах ме да им звъним и им се мазним за един бял лист.А никой не спомена точно това за хората на които и пчели не им останаха.
Ех как точно го каза:bigsmile:Ние сме тия които след 2020 ще останем да сърбаме поразиите на тия които вредят в момента на пчеларството в България .
Прав си никой не се е похвалил:bigsmile:
Ачка я ме посъветвай,да ли да предложа на г-н Матеев нещо да се инсталира с което да може да се маркира ,,ПРОЧЕТЕНО":bigsmile:
Сакън,недей.И аз не чета всичко.....
http://btvnovinite.bg/article/bulgar...it-martav.html
За съжаление развръзката на този случай е доста трагична. Хижаря на х. Тъжа ми е комшия и днес бяхме заедно когато му съобщиха лошата новина. Той вероятно е бил и последния човек, който го е видял, а и изпратил ! Има доста подробности, но жалко, че млад човек вече не е сред нас. Лека му пръст .
Атанасов то на даскала много вяра да нямаш:bigsmile:Те на скоро им смениха даже и учебниците:bigsmile:
Видели не е легнал:laughing:
Г-н Дончев гледам правите всичко възможно да ми докарате БАН,:bigsmile:Трийте и мои постове моля:bigsmile:
Тук е свободна тема;)
Трендафиле, трий ги през един, да го спасиш от бан. Наш човек е.:bigsmile:
Да не стане като оня виц :bigsmile:за наш човек:bigsmile:
Без картели сме за никъде.
Г-н Мутафов как точно ми маркирахте въпроса спам като е точно по темата.Ако клиента вземе и си купи 2 буркана 0,580 различен мед няма ли да му направи впечатлени,че единият е 0,812 а другия 0,950?Втория начин не мога да го отворя щото съм с мобилен нет в момента.
Не виждаш ли че ангажирам модераторите да не ги налегне мързел:bigsmile:А и така може господин Матеев да ме назначи да трия а не да пиша:bigsmile:
По не много уместна аналогия, с избора на нов папа, не трябва ли първо другите модератори, да те номинират?
Зависи от хартията да се избере папа;)
Ти недей, губи време тука, ами отивай да изчистиш пушката!
Бат Тянко ,тази седмица почиваме .
Вярно, забравих!
Как почиваме утре има лов:bigsmile:Ей,слушайте Аката и четете.
Да ви се похваля,за втори път станах чичо
3,7мъжкам /бъдещ колега/drinks;drinks;
Темата с мистериозното пило на ремонт ли е ?
Муаахахааах!
Днес получих смс от Апимел: До 30 ноември цената на меда е 4.5 лв/кг. От 1 декември е 4.3 лв/кг. От нова година 4 лв/кг Апимел Раковски
Някой друг получавал ли е такъв смс? Или това e специална оферта за мен :)
Питай ги колко, ще бъде след 3г.:bigsmile:
Значи е вярно, че количествените натрупвания, водят до качествени изменения.:laughing:
Ей голяма скука !
Трендафиле, да направя някоя магария, какво ще кажеш?!:target:
Няма спасение! Аз втора година съм с договор сключен по телефона. Демек- устен?
По повод публикуваните изкупни цени на пчелния мед тук, във форума, си задавам въпроса:
След като цените падат всеки месец, ще рече ли туй, че всеки месец фирмите изкупуващи пчелен мед в България и изнасящи го в чужбина, сключват нови договори със своите търговски партньори?
Отговарям си сам, тъй като едва ли ще получа отговор от тях:
Не, не сключват постоянно договори, просто се презастраховат, АКО СЕ ПОНИЖИ ОЩЕ ЦЕНАТА, да е на гърба на милия роден производител - ПЧЕЛАРЯ. https://www.youtube.com/watch?v=LA8lyQoxGgw
Какво ли ни е наред, че и онуй да ни е отпред.