Най-богатия човек на света се казва Мъск има компания за електромобили, която към момента продава по 300 хил. автомобила годишно и работи на загуба от създаването си до ден днешен. Една акция струва 1700 лв. Как си го обясняваш?
Преглед за печат
Може ли да си позволя аз първо да ти отговоря,че Аргото не е активен много.:bigsmile:
Това е бъдещето и не случайно завод се прави в БГ...;)Бойко пак е виновен да не сме Турци.....;):bigsmile:С тия автомобили пробите щели да паднан с 50%;):bigsmile::bigsmile:
Лесно - обещава спътниково интернет покритие на света и вече изстреля хиляди спътници и направи частично покритие. Обещава най-мощната ракета и тя вече лети и се връща обратно. Обещава кораб за 100 астронавти до Марс и той вече направи първия си полет и почти кацна успешно. Обеща електромобил и го прави в конкуренция със мастодонти в бранша. А цената на акциите изразява вяра. По същия начин хартиените пари имат стойност само защото вярваме, че имат такава. Като спрем да вярваме - отново стават шарени хартийки.
Не случайно в БГ няма ваксина спутник...:bigsmile:Ей,с нея ще ни сложат чипа....:bigsmile::bigsmile::bigsmile:2,40лв/кг,2,40:bigsmile:
Ако ти кажа, че съм пчелар и от десет години работя на загуба и ти поискам пари на заем ти ще ми дадеш ли? Или трябва да ти обещая, че ще стана зърнар...
Вярваме или не вярваме хартийките са шарени от 1971г. Шокът Никсън
Много хубав пост така като го четох се увлякох и за малко щеше да ме убедиш.Че материалното е следствие на духовно израстване постигнато чрез глад и мизерия.Ма защо ли в Африка и Изтока и Източна Европа го няма това благоденствие защото още не са го заслужили с достатъчно страдания ли.
Бих, но не повярвах не защото разбирам от икономика а защото чат пат чета история гледам и историческите канали и мисля, че просперитета на западните демокрации е в следствие на съвкупност от фактори като разбира се не изключвам израстването на хората за правов ред но не и само с него става този материален просперитет.
Само да ви кажа,Мъск вече не е най богатия чиляк
Системата Жоре- системата. Нали знаете : все германци, ама единия прави мерцедес, а другия -трабант.:crazy:
Съгласен.
Ми разбира се че системата е важна и макар че съм фен на комунистическата идеология времето доказа че капиталистическата е по добра.А най добре бе за хората когато бяха две и се конкурираха.Свободната търговия природните ресурси и ред други неща също имат принос.
Не може едните германци от веднъж да станат балканци а другите да станат няква висша форма на живот.
Корейците и те са така.
Цъ! Да ама не. Градски, я вземи та провери какво се е произвеждало в завода за трабанти преди тях. Бонус- не са цървули.