Шегувам се , това е храната за кюпеците.:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bi gsmile::bigsmile::bigsmile:
Преглед за печат
Шегувам се , това е храната за кюпеците.:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bi gsmile::bigsmile::bigsmile:
Модернизаторе,това кафеникавото в средата според теб от кое са го изградили?Не е от кофата.;):bigsmile:
Оставаше да кажеш,че и там е имало маточници на търтеливо пило.:bigsmile:Ебаваш се ти с мен,но ще те призная/не че не съм/ако познаеш защо горните летви 10 побеляха,а реално кошера е на 6-7 рамки пчела.Обещавам,че ще напиша и на брата мнението ако мъцнеш.:bigsmile:
Аз да не съм от Левуново.:bigsmile:Защо точно днес пренаредих нещата?;)Кефа цена няма от към работата.:bigsmile:Много знаш ама малко пишеш.:bigsmile:Вчера се чух с един приятел на платения канал викаме му Тони за майки може би е гулем в БГ/и вие го видяхте клипа/беше ме хванало щубе дали не избързах с няколко часа.:bigsmile:
Днес се чухме отново човека каза ,че всичко е точно и са го завършили маточника.Как не се намери вчера един да каже,че не е запечатан и че съм избъразал,а уж ме четете.:bigsmile: