-
Доста добре изглеждат на снимките!Тази летва която се вижда ,ако е за отваряне на мрежата на дъното е по-добре да е отзадната страна.Аз имам 7-8 сандъка които са с мрежесто дъно и отварянето и затварянето е отзад , по-удобно да се работи така.Не си на пътя на пчелите да ги дразниш.
-
Забравих да спомена за краката на кошерите.Аз си правя стойки от квадратни тръби които близката фабрика за тръби изнасяше на вторични суровини.Добре че се позапасих, че те се усетиха и започнаха да си ги карат някъде за преработка и не ги дават вече на вторични за жълти стотинки.Като се боядисат и им се подложи някоя плочка под краката изкарват много време.
-
-
здравейте за хората който искат да поръчат кошери до април съм пълен и няма да приемам поръчки живи и здрави след април който иска да заповяда
-
ако някой иска може да направим бартер за пчелни семейства голям мерак имам да пробвам но все време не остава а и най вече няма кой малко поне на ми покаже кое как и кога прочетох 10 книги но трябва си практика та така решил съм да пробвам ако някой му трябва някой друг кошер и има семейства за даване да пише
-
Здравейте, скоро не бях влизал. Ето един звер от вчера.https://bazar.bg/pictures/a5/large/a...fc3a25825b.jpg
-
-
Здравейте,
Галине, има ли възможност да се затваря този прозорец с мрежата на преградите? Хубаво е да може да се затварят, при четири семейства, и отварят при обединение. Мое мнение!
Поздрави, Г. Георгиев
-
мерси много за съвета направил съм ги както е искал бъдещия му собственик жив и здрав
-
а то по принцип е така мрежата от двете страни се плъзга вади се така че ако иска вади мрежата и слага плътно