Принципно...да така е, но в този случай нищо няма да помогне. В повечето фирма е така - началника не знае какво правят подчинените му и цари тотална анархия.
Аз ще си реша все някак проблема, но явно ще е по трудния начин.
Преглед за печат
Прикачен файл 3959Прикачен файл 3957Прикачен файл 3958Предлагам ви изцяло нова система за охрана на пчелини ,вили и др .0876542754
Предлагам ви изцяло нова система за охрана на пчелини ,вили и др .0876542754
Това в крайна сметка, като за човек далеч от специализирани технически термини, колко ще излезе за парцел 1,5дка /разстояния например 50*30/?
има ценова листа ...периметъра е до 100 метра така че покрива изцяло вашето пространство описана е цялата система като цена + труда и ддс :) ..можете да си калкулирате сам ,благодаря за вниманието
@cecos ,
Пропуснал си да обясниш едно важно обстоятелство - за да работи системата на местото трябва да има 3G покритие на някой от операторите! С Любо я умувахме още преди две години в Плевен и по наша идея тя има една добавка - чрез говорящата сирена може да се осъществи двустранен аудио обмен. Стои ми на бюрото вече една година и си чака да и дойде момента - когато операторите разширят 3G покритието си, за да има смисъл от нея. Иначе имаме цялостно решение за интегрирането и в BeeG 13.
[QUOTE=cecos;60279]има ценова листа ...периметъра е до 100 метра така че покрива изцяло вашето пространство описана е цялата система като цена + труда и ддс :) ..можете да си калкулирате сам ,благодаря за вниманието[/QU
Благодаря за изчерпателния отговор, разбрах това, което ме интересува.
условието за 3G покритието го има описано в брошурата :)
Колеги, каква скорост достигате на пчелините през мобилния интернет?
Прикачен файл 5465
Кажете си мнението.
http://s3.postimg.org/49n8eb1tr/IMG_20151210_160717.jpg
Не знам каква ти е точно идеята, но ми се струва не много добре да имаш видео, което да прави просто запис и той да е на пчелина.
Според мен ти трябва видео което можеш да достъпиш по всяко време през нета и което ако хване движение да се свързва с теб. Паралелно с това да прави запис на буфер някъде в нета. Като записа е само ако изрично го пожелаеш или само на детекция на евентуално нарушение или движение край пчелина. Дай цялата идея и да разсъждаваме. Може и на лични.