От долната страна оставям по 5 мм, а от двете странични - по 2.5 мм. Мисля че това е достатъчно за температурните разширения, а за останалото ще се погрижат пчелите.
Преглед за печат
От долната страна оставям по 5 мм, а от двете странични - по 2.5 мм. Мисля че това е достатъчно за температурните разширения, а за останалото ще се погрижат пчелите.
CS 28 Heat resistant
Термоустойчив силикон
Свойства
• устойчив на температурни крайности (от -65°С до +260°С с
кратки пикове до +315°С)
• устойчив на гореща вода
• трайно еластичен след втвърдяване
• устойчив на UV лъчи
• отлично сцепление към повечето материали
Описание
За уплътняване и лепене на елементи, изложени на високи или ниски температури (печки, централно отопление, климатици, плочи за фурни, както и автомобилни части като ауспуси, скоростни кутии и т.н.). Продуктът е еластичен и устойчив при температури от -65°C до +260°C. Подходящ е за уплътняване между метални части, в помпи и двигатели, в отоплително-вентилационни системи и кухненско оборудване. Има отлично сцепление към чисти метални повърхности, стъкло, повечето видове дървесина, силиконова смола, вулканизирал силиконов каучук, керамика, естествени и синтетични влакна, както и множество боядисани и пластмасови основи.
TOZI SILIKON STAVA LI преса за восъчни основи
В Бургас основите вървят вече по 1.40лв.
В Свищов им искат по 1.50 лв., ама вървят ли стоят ли не знам. :)
какви са тия цени при вас бре народе ... аз най скъпата основа на която съм попадал е 1,05 лв (без да даваш восък в замяна)
Продавача ми каза че 7 кашона му свършили за 2 дена.Преди това беше заредил някакви вносни.
Аз съм от Горна Оряховица и ВО са по 1 лв а за 1кл Восък дават 10 ВО
И в София са 1.5 лв ДБ, 1.3 лв ЛР