А ако дойда с един буркан мед?
Преглед за печат
За сега мислим да не снимаме или ако го правим ще е само 5-10 мин от лекцията. Колега Ковалски ела ако искаш с буркана ще пробваме да го продадем пред входа а ти ще си прибереш разликата ;)
Аз пък на 19.01 намерих една изхвърлена майка пред един кошер.Вчера пчелите от този кошер носеха вода при 6 градуса.Не можах да ги проверя в какво състояние са.
Колега , утре или в сряда ще погледнеш в кошера и ще ни осведомиш за положението .
На мен ми се върти една мисъл в главата , но да видим .
Днес подхраних къде по кило, къде по половин. Защото някъде не бяха пипнали предните питките, запасите на са мръднали. Имам една жертва но нея си е чаках и не ме изненада нейната съдба, още 3-4 по слаби но останалите са на ниво. Рамки вдигнах само на един единствен кошер и то от въпросните слаби и имаше пило колкото цигарена кутия запечатано. Доволен съм как зимуват но зимата е още пред нас, така че да не бързаме с оценките
Най вероятно ще е след четвъртък,ако позволи времето,но ми направи впечатление че само от този кошер пчелите кацаха на поилката.Може би това е ключа на проблема.