Mamma mia! Примитивизъм и безумие! Не правете така!
Преглед за печат
Търся една много интересна руска хранилка и ми излизат всякакви чудеса.
Не коментирам!
Има пластмасови чиниики за еднократна употреба за 5ст, а по-баровските са прозрачните с или без капак.
http://orion94.com/images/objects/object_170.jpg
Тарелка не става ли?Като чинийка и слагаш в нея?
Да. Лично аз обаче предпочитам да не ползвам пликове, там където това е възможно. Понякога не ми издържат нервите, когато трябва да махам обелки и да събирам боклуци. Как не можаха да направят опаковката от биоразградима материя, например восъчна хартия.
Апифондата е инвертирана добре и не се нуждае от найлонка при зимното подхранване. Бих препоръчал да се мацка директно върху рамките. И понеже както обикновенно си викам "това пък кога ли ще ми притрябва, че да си правя труда да го снимам" ето сега снимка от интернет Прикачен файл 5377
Колегата Дамянов се е поснал да намери клипче и публикува, за да видим нещо примерно как се прави. От Вашият коментар някой незнаещи като мен, може да си помислят не правете така: не поставяйте суха храна върху рамките да ядат пчелите. Вместо този коментар, по-добре беше да посочите кое не е направено правилно и как да го направим. Ако искате да помогнете все пак.
Първо кошерите не са пригодени за поставяне на питки - разстоянието между горните летви на рамките и „таванката“ е много малко и не вярвам тя да ляга плътно върху кошера което е предпоставка за нападение в случай че има благоприятно време за това и второ поставянето на питки трябва да става максимално бързо, а не пчелите да се „опушват“ и „смитат“ неколкократно само за това че слагащия питките си чеше езика.....