Хората създали сайта могат да ми правят подобни забележки!Цитат:
Първоначално публикувано от зуница
Ако няма какво да напишеш,не го прави!
А това за потъмнелите рамки,явно изобщо не схващаш идеята,но наистина няма значение!
С най-добри чувства!
Преглед за печат
Хората създали сайта могат да ми правят подобни забележки!Цитат:
Първоначално публикувано от зуница
Ако няма какво да напишеш,не го прави!
А това за потъмнелите рамки,явно изобщо не схващаш идеята,но наистина няма значение!
С най-добри чувства!
Хайде осветли ме колега,Пламен Ганев.Нали затова форума се чете от много хора.Незнаещите нещо да научат.А то иначе си водете спора на "лични",все някак ще се разберете.Цитат:
А ако държиш само ти да пишеш и винаги да си прав,то попитай дали не може да се създаде раздел само за тебе и никой да не ти противоречи.Може и да може, ама няма да е интересно.
Та как стоеше въпроса с потъмняващите пити за месец време?
Благодаря предварително за изчерпателното разяснение!
Колега ЗУНИЦА,
моите уважения, но в спора е нормално да се минава от тема в тема. Така , че ако искаш да станеш модератор, помоли колегите модератори за това.
Вече няколко пъти се изяваваш в ролята на арбитър, по добре вземи отношение по темата.
В много от случаите, за да стане ясно точно за какво иде реч е нормално да се обяснят нещата по подробно и по отдалеч.
Ако модератора прецени, че нещо се превръща в личен спор или се отдалечаваме от дадена тема, досега щеше да се намеси. Нали така ?
Колега,evgeni.filimonov,
За да не спамим темата, отговара ми е на "лични".Така е по-коректно към колегите, които се интересуват от темата ,а не от личности. drinks;
Истината се ражда в спора,а не в разказването на вицове!
Като добавим и "Без личностни нападки!" съм сто % зад тебе.Цитат:
Истината се ражда в спора,а не в разказването на вицове!
Прочети внимателно написаното от мен и виж дали обиждам някой!?Дразнещо е когато те съветва някой без да е се знае от кой район е?Според мен това е предизвикано от това да не би да се включи някой от същия район и да каже не е така или нещо подобно!Този сайт е направен да си помагат пчеларите,а не да се крият като влюбени ученици и да се правят на голямата работа...
Явно много е обиден на/от мен, анонимната, правеща се на голяма работа /според г-н Ганев/ г-н Ганев.
Затова му предлагам да отвори една тема със заглавие "Обидени на/от iris". Като се съберат повече обидени, всъщност, колкото решите обидени, моля да ми изтриете профила.
Колежке ,обикновенно на подхвърлени забележки и дребнави заяждания отстрани не се взима предвид ,даже е забавно ,стига да не се задълбочи сеира.Разбира се че никой няма да се оплаче от тебе и Пламен аз не виждам защо трябва да го вземате толкова присърце,дали с истинското си име или измислен ник е все едно отстрани-важното е компетентното мнение затова са форумите.Заровете томахавката и пийте по едно drinks; ,живота продължава и все така ще си останете пчелари. wink;
Сетих се нещо и реших да прочета пак дискусията за Стамболов и Ботев, но не я намерих. Който може да помогне. Благодаря.