Вярно, трябваше да поясня, че това са единици такива. Не визирам всички.;) Не се ли подразбира бре? :bigsmile:
Преглед за печат
Ще перефразирам барон фон Ротшилд: И най-хубавият мед не струва повече от 10лв. бурканя - оттам нагоре плащаш собствената си цена.......а баронът го е казал навремето за виното:И най-хубавата бутилка вино не струва повече от 20 паунда - оттам нагоре плащаш собствената си цена.
http://litclub.bg/library/bg/slaveikov.htm
Късно е либе за китка....
От голямата любов, голяма трагедия.....
Това ми напомня един случай от тук, миналата година мисля беше. Колега се оплакваше, че не може да си отвърже меда на 5лв/кг. и Трендафил му вика: -Ми да дойдем да ти го изкупим?! а отсреща: -Нема проблем, на 6лв/кг ви го давам всичкия :bigsmile:
ще ме прощавате, ако някой се е разпознал, ама не се сдържах :laughing:
ЩАааа, плодят се значи. Ама туй то.пчеларя, неблагодарна работа. Мишо се бъхта да докара деминимис, къде голям, къде малък, а никаква благодарност. Да не се загубите, кандидатства се от 07.10 до 17.10 . Мангите са 4 500 000. Действайте, да няма после - тъжни физиономии.:bigsmile:
А, то там, у сакара по-точно, има къде, къде по-големи търговци. Меда на 18 продават, восъка и той на амнайсе, па всички останали трева пасат. Ей, мушмуроци и ний у Българията живеем бе. Па не било за друго, ама той щото ДДС-то слагал. Симпатяга! Симпатяга, ама гном. :laughing:
Преди години, имах почти идентичен случай: Свърши ми меда още в ранна есен, а клиенти търсят ми го! Уговарям се с колега, който имал мед, но няма клиенти. То бе едно хвалене, от негова страна! Уговорката билков! Ама накрая излезна слънчоглед! Който беше държан при овча вълна и миришеше на овце!
От тогава...…..
Билков, акация- 10лв. Слънчоглед 8лв. Буркана 720мл.