Аз също си купих сладкарски от Метро, май беше 24 лева. Разпечатва идеално, доволен съм.. Благодаря на колегата за инфото!
Преглед за печат
Аз също си купих сладкарски от Метро, май беше 24 лева. Разпечатва идеално, доволен съм.. Благодаря на колегата за инфото!
Аз ползвам и един дълъг нож за хляб.Той е назъбен и когато питите са наддадени се изчистват на100% ,без да се разрушават.
Нож за рязане на изолационна вата също върши страхотна работа. И цената му е около 8-9 лева.
Здравейте
Колеги можели някой да помогне с определянето на този мед.ИМа аромат на горски плодове,червен на цвят и лек кисел вкус.Миналата година извадих пак от него в средата на август
Имам и снимкимо мезнам как да прикача
Според мен е смесица от бодил,билки,люцерина и каквото е имало нацъфтяло наоколо.Медът е много хубав и ароматен.
Вчера прехвърлях тенекиите в мазето да освободя място за новия мед и ми направи впечатление че рапицовия мед не е стегнал. За разлика от него слънчогледа от миналата година е на камък. Отрових една тенекия да видя какво става и меда е сладък и е на рядка каша а когато го извадих за 5-6 дена стегна. На какво се дължи това?
Внимавай да не вкисне защото обикновено в мазето е по влажно
В туй топло време миналогодишният слънчоглед като нищо може да тръгне. Особено ако има и влага - гледал съм го филма. Интересно, че рапица в буркани съм я държал по 2-3 години експериментално в необитаема селска стая - лятото става на боза, есента стяга и й няма нищо. Държи пущината.