Преглед за печат
А аз имам усещането, че най- накрая ще се уредим с наш си, пчелар- министър?!?
Цитат: Първоначално публикувано от бат тянко А аз имам усещането, че най- накрая ще се уредим с наш си, пчелар- министър?!? Стига четки, :bigsmile: имахме си и до сега магистър.hi;
Цитат: Първоначално публикувано от ch.atanasov Стига четки, :bigsmile: имахме си и до сега магистър.hi; Недей драска тука, ами пускай лодката на вода! Че лефера тръгна- на трийска дава, ама много бързо свършва!
Цитат: Първоначално публикувано от jdrumev Някой има ли информация как върви изпита?Усещам три дневни празненства и спам по всички теми без триене и бан:bigsmile: Теб лично ще те уредим да ги пропуснеш. :bigsmile:
Не разбрах някой ще ходили на големия празник утре в Елена?
Цитат: Първоначално публикувано от бат тянко Че лефера тръгна- на трийска дава, ама много бързо свършва! Това в тубата ли видя.:laughing:
Цитат: Първоначално публикувано от ch.atanasov Това в тубата ли видя.:laughing: Не, в Черноморец едни колеги изкараха три каси, но го шитнаха веднага целокупно за по 30 кинта.
Цитат: Първоначално публикувано от бат тянко Не, в Черноморец едни колеги изкараха три каси, но го шитнаха веднага целокупно за по 30 кинта. Добре сте си вие по морето. Всичко шиткате. Риба, мед, рускини.:bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от бат тянко Не, в Черноморец едни колеги изкараха три каси, но го шитнаха веднага целокупно за по 30 кинта. Може-може, те кукерите са страшни рибари.Не схванах само, какви колеги са ти :пчелари ли.:bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от solaris60 Добре сте си вие по морето. Всичко шиткате. Риба, мед, рускини.:bigsmile: Бело, течно, твърдо.....