Аз не съм доволен от тях.
Преглед за печат
Моите са плетено сито, око 1,3, тел 3 мм. Задържат доста при по-големи животни, ма без пари толкоз. Вътрешните хранилки по принцип не са много удобни за по-голям клонак и суха люцерна, дано си ги измислил добре. Не знам дали са ти казвали да поглеждаш вътре в ушите на възрастните зайци? Трупат люспа отвреме навреме. Аз ползвам Ектолуцил и съм много доволен, става за всякакви рани по животните.
Южна България пламна от заешка треска http://news.burgas24.bg/539941.html
Затова всеки зайцевъд е длъжен да направи всичко възможно абсолютно никакъв гризач да няма достъп до неговите зайци. А иначе тая болест може да дойде от много места.
Ей ми го на "творчеството"
Прикачен файл 3299
Засега само първия етаж има акт16, че за втория не стигнаха матрИалите, а и вятъра спря и бързах да дам питки на пчеличките.
Иначе новата зайка е вече в новия кафез. Мисля че и хареса - обиколи, помириса, полегна...
Прикачен файл 3300
Страховете ми за яловия мъжки се засилват. Мислите ли, че е добра идея да вкарам малко калифорнийска кръв, с перспектива да има и мадама такава по някое време?
Както гледам .....това лалугерче ... не се напъвай. Вържи и червения гердан и започни наново с качествен материал за да имаш резултати .... Като при пчелите :) :) :)