Гошо , точно за това е дискусията .Ти , до сега за какво писа ?Давай с ,,Фронтлайн,, , а има и отлично , но за него после.
Гени и акар . Къде , повече ? Къде ,по -малко ?
Навсякъде има .
Преглед за печат
Гошо , допитай се до Канада .
Там лекуват болестта , а не причината .Виж статистиката тази година за USA .
Разликата е огромна .
Ааа допитвал съм се ама и там сега е на мода ОК и мравчена ма на некъкъв гел по трудно сублимирала и по не се влияела от външната температура. А за селекцията била с течен азот ама за хигиенно поведение не за Вароа.Факт е че напролет купуват пч. пакети от остров Тасмания без Вароа ама с въшки били с 2 крака повече или по малко от Вароа и на есен имат кърлежи колкото щеш предполагат че е от търтейте били желани гости някъде ги трепат с строителна рамка ама те си канят комший.
Ех , тези комшии .
Все те ни пречат !
Момче , знаеш ли за течният азот ? Аз , съм го изпитал върху мен през 1979 .
Вчера го писах - Момчета , едно пишете , а друго правите .
Нещо не се връзва в системата . Или , е само да разлаем кучетата . :)
Успех момчета .
Да знам ползва се за папиломи и го ползваме за съхранение на ....... на биците за изкуствено осеменяване на крави.
Не препоръчвам работа с него (опасно е) но така ги правят тестовете при пчелите.Не че аз ще вземем да тествам нещо моята селекция е с роене и свищеви като гледам долу горе да са различни кошери и от единия пчелин мъкна на другия чат пат. Ама те пчелите най добре си знаят с кого да се ............
Гошо , а ти лично правил ли си или само по спомени на очевидци ?
Защото може да стане и по спомени на очовадци .
А , тук съм съгласен , че пчелите си знаят какво и как .
Аз , повече няма да спамя темата .
Слизам в гаража да си правя мининуклеуси .