Първоначално публикувано от
Mateev
Поредното грешно разсъждения на човек, който хал-хабер си няма от цялата тази работа. Това със затварянето на кръга си го мислят само некомпетентни хора, които никога през живота си не са го правили това. Между другото и ние опитахме едно време да затворим кръга, но се оказа, че собствените ни поделения имат по-висока себестойност от външните такива. Няма да ти обяснявам защо - прекалено е сложно, за да го разбереш.
Само ще ти дам един пример:
Защо бил Гейтс не дойде във вашия квартал и не направи квартален магазин или кръчма? Та той има реален потенциал да убие конкуренцията ........ Аз също го имам този потенциал, ако реша да създам квартален магазин точно в твоя квартал. Ха сега си поразмърдай мозъка, за да разбереш защо аз или Бил Гейтс все още не сме отворили кръчма в твоя квартал? Ако това го осъзнаеш, ще осъзнаеш и колко е грешна поредната ти изцепка за затворения кръг от фирми.
Абе човек - вече започвам да ти се възхищавам. Ти си коренна противоположност на здравия разум и на нормалната човешка логика. Само от любопитство - би ли ме светнал мене и другите посетители на форума какво си постигнал в този живот с тези твоите авангардни мисловни процеси?