Еиии изрязах ги. Голяма борба беше чак мазол ми излезе от ножиците. Моите рамки са еглолисни и прочетох съвета ви. Мисля да си изрежа парчета фибран за протискане.
Преглед за печат
Еиии изрязах ги. Голяма борба беше чак мазол ми излезе от ножиците. Моите рамки са еглолисни и прочетох съвета ви. Мисля да си изрежа парчета фибран за протискане.
Като изработиш някоя и друга, направи снимки, да ги видим колко са хубави.
Само да вмъкна, че дадан-блатовите Бургаски основи съществуват благодарение на мен. Две години се молех на Николай Христов да си направи матрица и да почне да ги произвежда, от сто кладенеца вода ми извади, накрая му обещах да купя първите 1000 бройки и той се предаде :-)))
Вчера 15.03.15г. Начатках със такера всички рамки на който предстои да поставя основи. Отне ми цял ден. Въпреки това направих 6-7 броя за проба да видя как се получават в завършен вид. Хареса ми резултата, дори останах изключително изненадан тъй като не очаквах да станат толкоз здрави. Само остана да си направя дъсчици за притискане и почвам със поставянето на основите. Да споделя една снимка която направих.
Прикачен файл 3728
asti къде ги има на тая цена? Че миналата година взех няколко за проба от пчеларски магазин в Монтана, 3лв и нещо бяха двете основи за една рамка.
От ТУК колега. 3 лв? това за някакви вносни ли става въпрос?
И аз поръчах .Очаквам всеки момент пратката.