'); var sidebar_align = 'right'; var content_container_margin = parseInt('275px'); var sidebar_width = parseInt('255px'); //-->
Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Тази грешка е изписва горе в ъгала като се натисне Начало на форум
Преглед за печат
'); var sidebar_align = 'right'; var content_container_margin = parseInt('275px'); var sidebar_width = parseInt('255px'); //-->
Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Тази грешка е изписва горе в ъгала като се натисне Начало на форум
Долу, под края на всяка тема има "Бърза навигация". Там в момента има два бутона - за връщане в подфорума и "Горе". Мисля, че ще бъде добре да има там и бутон "Нови мнения". Много ще е удобно за връщане към непрочетените мнения.
//Добавено
Прави ми впечатление, че мейлите за нови публикации в тема, в която съм писал идват с по 3-4 часа закъснение. Това е повече от досадно, ако очакваш бърз отговор. А ако влизаш честичко във форума е направо безсмилено. Може ли да се промени така, че след публикацията да се праща мейл веднага? За хора, които си прекарват по-голяма част от деня пред компютъра и ползват мейл нотификатор е повече от удобство.
Поради това,че темата "часовникът на форума" е заключена,моля модератор или админ да коригират часът /зимно часово време/,който стои най-долу на форума.Доста време откакто сме със зимно часово време и е крайно време да се обърне внимание на този на пръв поглед дребен детайл.
За съжаление нищо не мога да направя с часовника на форума. Тази настройка не е глобална. Всеки от вас си има собствена настройка за часовото отместване в профила си и ако сам не си я промени, няма кой друг да го направи.
Между другото тези настройки по подразбиране са така настроени, щото лятното и зимното време да се сменят автоматично. Ако при вас това не е така, вероятно нещо сте променяли (объркали).
Има, има нещо-о...Когато влизам във форума часовника е GMT+2.Когато разглеждам без да влизам часовника е GMT+3.Аз не знам защо, а и не ми пука щот часовника отдавна го игнорирам умишлено.Но колегата оса явно се дразни от несъответствието и сигурно е прав, за себе си.То това с часовника май са бели кахъри...
Би трябвало вече да се е оправило. За нерегистрирани потребители часовата зона се настройва от администратора, и наистина бях забравил да сменя лятното със зимното време. За регистрирани потребители настройките се правят от тях самите в собствените им профили.
Дори не бях забелязал че има часовник но при мен си показва вярно.
Моля , прегледаните от мен мнения, да не излизат като не прочетени при всяко влизане във форума.Това е от няколко дни.
Благодаря, светкавична поправка.
Снощи форума при мен го нямаше. Грешка 500 - Internal sever error.
Само при мен ли е имало проблем или...?