Първоначално публикувано от
petrov_mm
Ако под другия имаш предвид мен, то аз съм тук всеки ден или през ден от 2011 г. Тук бях и когато Матеев купи форума и Гилана се разсърди и направи група пчелин. Винаги съм намирал полезни съвети и теми във форума. Това, че не плямпам много не значи, че не посещавам форума. Ама като ти гледам регистрацията и мненията доста се е писало, дано да е било нещо смислено поне.
Пък за другото мнение, че година десет храни, не съм съгласен. Няма лоши години, има некадърни пчелари. И при най - лошите зими при правилно зазимяване може без смъртност. Каквато и да е годината, който изкара средно под 20 кг на кошер трябва да ги затрие и да се откаже (освен, ако не прави голям прираст). Каквото и да е лятото, има рапица, драка, кориандър, слънчоглед и магарешки бодил. А някъде има и акация и липа. Все няколко трябва да хване. Които няма поне три от тези паши, трябва да се ориентира към нещо друго или да се занимава с пчелите като хоби, не да коментира цената на меда. За да има мед трябват здрави и силни семейства, а не мърши.