Преглед за печат
Цитат: Първоначално публикувано от jdrumev -8 само за сега при нас над 750м н.в.;) Леко полеко вече тръгваме към затопляне.
Цитат: Първоначално публикувано от Filyov Леко полеко вече тръгваме към затопляне. Изглежда,че слабаците ще преживеят и това застудяване,и трътляването ни около тях , май няма да ни се размине.
Цитат: Първоначално публикувано от varom Изглежда,че слабаците ще преживеят и това застудяване,и трътляването ни около тях , май няма да ни се размине. Аз затова около средата на марта ги правя свободни пчели....;):laughing:
Цитат: Първоначално публикувано от varom Изглежда,че слабаците ще преживеят и това застудяване,и трътляването ни около тях , май няма да ни се размине. Чухме се и с моите и всички отговориха. Да видим от тук на къде ще тръгнат нещата.
Цитат: Първоначално публикувано от todor.mitkov Чухме се и с моите и всички отговориха. Да видим от тук на къде ще тръгнат нещата. При много ще са вирусни заболявания и гъбични инфекции....;)
Цитат: Първоначално публикувано от jdrumev При много ще са вирусни заболявания и гъбични инфекции....;) Това гадаене ми прилича много на: - ще има наводнения, суши, земетресения, ураганни ветрове, изригвания на вулкани....по света. Познах ли?;)
Цитат: Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Това гадаене ми прилича много на: - ще има наводнения, суши, земетресения, ураганни ветрове, изригвания на вулкани....по света. Познах ли?;) Може и да си познал,но имам един пост където съм описъл всичко от септември до март.До тук 100% се случват нещата.:laughing:
Цитат: Първоначално публикувано от jdrumev Може и да си познал,но имам един пост където съм описъл всичко от септември до март.До тук 100% се случват нещата.:laughing: Някъде се случват, а някъде не.
Цитат: Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Някъде се случват, а някъде не. Някъде вадиха мед другаде не...;):laughing:
Цитат: Първоначално публикувано от jdrumev Някъде вадиха мед другаде не...;):laughing: А при теб от кое имаше, от кое - не? :bigsmile: