Ами,... навестете ме по Гергьовден пък...
Не се майтапя.
08.01.2023, 19:24
Angel Yosifov
Цитат:
Първоначално публикувано от Кразз
Еее, вие си се надпреварвайте до Март,... след това, ще поема щафетата на прясно: Прикачен файл 11868drinks;
Наздраве,амаааа снимката е стара.Някои от теа агнета,вече ще стават мами..:bigsmile:
Иначе днес поръчах две Великденчета.
08.01.2023, 19:34
Кразз
Цитат:
Първоначално публикувано от Angel Yosifov
Наздраве,амаааа снимката е стара.Някои от теа агнета,вече ще стават мами..:bigsmile:
Иначе днес поръчах две Великденчета.
Наистина е стара, утре ще кача актуална. То, туй да е кусура...:bigsmile:
08.01.2023, 20:06
Angel Yosifov
Цитат:
Наистина е стара, утре ще кача актуална. То, туй да е кусура...:bigsmile:
Аз съм от малкото,които не търсят косури,виновни ......само отбелязах,че агнетата на снимката,не са кюрпета...:bigsmile:
08.01.2023, 20:52
Кразз
Цитат:
Аз съм от малкото,които не търсят косури,виновни ......само отбелязах,че агнетата на снимката,не са кюрпета...:bigsmile:
Сега погледнах, снимката е от 13. 01. 21г. По това време е нормално да имам 25-27 кг. агнета...
По мое мнение агне под 32-33кг. не си заслужава да се затрива, а под 25 кг. въобще не го продавам...
08.01.2023, 22:39
kuline
Цитат:
Ами,... навестете ме по Гергьовден пък...
Не се майтапя.
Благодаря за поканата. Бих те посетил, но точно по него време ми е най-натоварено по пчелите и...
А за агнетата, аз си купувам 35-40 кг. Бол месце по тях.
Браво!!
Ина предната снимка са сладки:bigsmile:
Амааа,нещо,тез килограми,които цитирате с Калин,са килограми за чеверме...:cool:
09.01.2023, 18:34
Кразз
Цитат:
Браво!!
Ина предната снимка са сладки:bigsmile:
Амааа,нещо,тез килограми,които цитирате с Калин,са килограми за чеверме...:cool:
Ха-ха, малкото агне, е като малката жена( момиче). Изглежда добре и привлича окото, но...:bigsmile:
09.01.2023, 18:53
Кразз
Цитат:
Ааааааааа,пробвай и докладвайtube;drinks;
п.п. Мариновани круши???
Ами,... вкуса е, бих казал нетрадиционен. Не е кой знае какво, но ми допада. Традиционната крушеница си е друго нещо, но, от две години няма диви круши...
Като няма чеп за зелето, слагаме чукурка.:bigsmile: