bow; drinks;Цитат:
Първоначално публикувано от syzi
Преглед за печат
bow; drinks;Цитат:
Първоначално публикувано от syzi
Човек ти направо ме изумяваш. Като говориш за правилата е редно да ми посочиш пример къде и с какво ги наруших. И къде в тях пише че нямаш право да си променяш мнението или ако го направиш, трябва да спазваш някакъв срок? Ето видно е че и ти си си променил горното мнение, защо аз да не мога? Същото си го написал сутринта в 8,40, а редактирал вечерта в 17,40. Колко пъти по 5 , а после по 60 минути са това? Това ми е въпроса. speechless;
Не се изумявай! Ако не ти изнася - там, при чирпанския тигър ще си в твои води!
Boro, нали каза в предния пост, че ти е последен?
Абе колеги, кво сте го захапали Боро?!? Що не си храните пчелите ами се занимавате с човека? И колега Ханегем не е тигър, а тигрица ако не знаеш!!!
Деспотов, остави че ако и Зарко се намеси....ще стане Апокалипсис!Цитат:
Първоначално публикувано от ivandespotov
Колега, аз смятам, че форума съвсем не е място за дялкане на стари трески! Ако има такива? Успех на всички и бъдете преди всичко човеци!!!Цитат:
Първоначално публикувано от vanHanegem
Boro като те гледам не си чак толкова неграмотен, че за една запетая, някой да ръгне да ти прави забележка .... еле па модератор да те наказва.
Знаеш много добре за какво се прави това - пише някой коментар, който ти оспорваш успешно и онз земе, та се върне да го "редактира", и твоето мнение остава едно свободно реещо се в пространството изказване, без никакъв контекст и връзка. Като се злоупотреби така два-три пъти (макар, че дори един път е достатъчно) и цялата тема отива по дяволите.
п.п. виж за рейтингите и на мен не ми се нравят, ма па какво толкова в крайна сметка - рейтинг пчелар не прави.
Деспотов е прав,колеги.Нека да запазим добрия тон!Това е мястото,където всеки може да изкаже мнението си и да се аргументира за това.Всеки преценява през собствената си призма,но няма защо да обиждате.Съгласна съм,че правилата са ,за да се спазват,но могат и да се променят.
Съединението прави силата!!! Та в този ред на мисли си се чудех ,не е ли възможно да се обединим в някакъв Пчеларски съюз ,на хората от форума и не само