А това как ти звучи,цитирам ;бих казал че лош мед е непродадения мед.Цитат:
Първоначално публикувано от petkofire
Преглед за печат
А това как ти звучи,цитирам ;бих казал че лош мед е непродадения мед.Цитат:
Първоначално публикувано от petkofire
Лош е, защото не можеш да си използваш паричките,които са в него,а не защото е фалшиф,вкиснал и тем подобни.Не ги приемай нещата буквално.
Ako имащ акация,липа бих купил късна пролет от теб drinks;
Колега Лалов, предполагам си чувал израза "горещи пари" или "парите парят" ? В определени среди това означава същото, каквото написа и Даниел Йорданов за непродадения мед. Аз например казвам- непродаденият мед е горчив мед.
От мен плюс за колегата .
Цена на меда в Швейцария, цените са в швейцарски франкове
http://s16.postimage.org/6c7nphirl/DSC_1294.jpg
Колеги нещо сте в грешка и в България цената на меда е супер....... само че на фалшивия в големите магазини съветвам ви вместо пчеларство да учите химия така няма да имате смъртност сред пчелите просто защото няма да ги имате.И само бъркай бъркай и продавай.
При мен добива на мед тази година се очерава да е наполовина на миналогодишния. И на други места го има този проблем. Споделете, на каква цена на дребно го продавате новия мед? Едва ли на същата, като миналата година.
Аз меда тази година го продавам на цената от миналата година на по 7 лева буркан винтов 720 мл. В много редки случай попадам на някой с по големи финансови възможности и му взимам 8 лева. wink;
Миналата година продавах акациевия и билковия мед по 11лв/кг, но сега ми е неудобно да искам повече. Клиентите ми са близки или познати. Явно ще остане пак толкова.
Тези кърлежи прекупвачите нямат срама вчера се обадих на обява да попитам каква е цената на едро.Казахами 3.50лв за кг.СРАМОТА next_mad;