-
Чудех се, на това напрежение , което е във момента с това пръскане дали да пиша, но все пак дадената информацията може да е полезна на някой. Днес започнах ваденето на меда, защото маната текна пак и да не я разбъркат с наличния мед.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
tarty
Чудех се, на това напрежение , което е във момента с това пръскане дали да пиша, но все пак дадената информацията може да е полезна на някой. Днес започнах ваденето на меда, защото маната текна пак и да не я разбъркат с наличния мед.
След рапицата и акацията, сега какво вадиш?
-
Цитат:
ch.atanasov
След рапицата и акацията, сега какво вадиш?
Няма да запомниш веднъж завинаги. Рапицата е вадихме от пчелина на брат ми, а аз досега не бях вадил. Акацията така и се канех, но уви, не отдаде време. В момента в рамките има от всичко, което е цъфтяло до момента, като се започне от акация/домързя ме да я отделям/детелина, глушина и за капак от 10 дена са предимно на лавандула. Имам още двайсетина магазина да свалям и се прехвърляме пак при брат ми. Слъчогледа ще цъфне при него до десетина дена, а и вече нямало място за меда.
-
Цитат:
tarty
Няма да запомниш веднъж завинаги.
Прости грешките ми, от годините е. blush; Ооо и лавандула? Знаех си : Странджа не е планина , а Чудо. Ще търся имот нататъка.:bigsmile:
-
Цитат:
ch.atanasov
Прости грешките ми, от годините е. blush; Ооо и лавандула? Знаех си : Странджа не е планина , а Чудо. Ще търся имот нататъка.:bigsmile:
Простено да ти е, но освен имот ще ти трябва и джип, а както вървят нещата, ше трябва да научиш и циганския :-) :-) :-)
-
Ето ви и пчели,и мана по листата
-
Лалов, сега някой Бургазлия ще пише, че си напръскал със сироп листата и затова има пчели :-) :-) :-)
Цитат:
Лалов
-
Цитат:
tarty
Лалов, сега някой Бургазлия ще пише, че си напръскал със сироп листата и затова има пчели :-) :-) :-)
Голямо събрание е станало. :laughing:
Явно отделя много или глада е голям.
-
-
Същите са, тава е ДБ с магазини.
Цитат:
Дамян Дамянов