Ачо, женати късметлийка ще дойде.:bigsmile:
Преглед за печат
Ачо, женати късметлийка ще дойде.:bigsmile:
Здравейте,
Браво, супер!
Така като гледам май................ ще започна да събирам рецепти да отворя РЕСТОРАНТ.
ПОЗДРАВИ, продължавайте в същия дух. Ще пиша на лични на Матеев да обяви конкурс с награда. Ама май ще трябва да се пробва и на вкус.
Г. Георгиев
Здравейте, нов съм във фрума и ще иаползвам най-вкусната тема за едно "леко" представяне hi; От Бургас съм и засега с повече идеи, отколкото семейства, така че на първо време изявите ми във форума ще бъдат повече като читател, отколкото като участник. И за да не прозвучи всичко съвсем като спам в кулинарната тема предлагам едни лесни и бързи бухтички за закуска :)
Прикачен файл 3923
Е, явно си нов.hi;Трябваше в медец да ги топнеш! ;)А дано в бъдеще само с медец да ги хапваш!:bigsmile:
Да употребим остатъците от Великден.
Днеска си набрах малко земни ябълки(топинамбур),идеални са за салата ,помагат при холестерол,вис. кръвно,газове.Наздраве колеги!Прикачен файл 4086
Градинка,настържи един морков отгоре,капни малко зехтин, домашен ябълков оцет и....сипи ракийка .....подобрява кръвообръщението и всички останали дейности на организма.
Е, дай рецепта ,де.Така в кофата хич не са съблазнителни.Покажи салатката. Да видим с какво я "поливаш".
Тя рецептата била в движение докато пиша;).Няма да е грешно и още една да видим.hi;
Aз не ги настъргвам,а ги режа на тънки шайби за да са хрупкави.Може да се комбинира със почти всичко-сирене,ябълка ,морков и т.н. Във Франция и Германия ги консумират и печени и варени(вкусът бил съвсем различен),ама аз още не съм опитвал така(липса на време). Наздраве отново!