Първоначално публикувано от
Гогол
Чуй ме Ник,от цитирания мой пост 1243 единствено изречението''Тука е добре,само тук се забелязва разминаване'' се отнася за теб.Всички други словосъчетания не засягат твоя начин на работа с пчелите.Ако се разровиш из темите където си писал ще видиш,че винаги съм адмирирал с палец нагоре това което съм преценил за правилно/ за моята практика/.Не си мисли че и аз не си открадвам по нещичко от всички вас.Подкрепям те в това,че споделяш тук изработения от теб тертип на зазимяване,развитие и увеличаване на популацията в кошера след февруари.Остава малко шлифоване.Защо?– ще запиташ ти.Защото този кристализирал мед останал долу ще бъде взет/или по–точно изхвърлен като баласт/ когато горния корпус стане тесен за с–вото и слезнат надолу и започнат да чистят и полират килийки за снасяне.Толкова за това прословуто изречение което те е засегнало и обидило и си се оставил на общото течение на бързите води.Извини ме.Винаги мога да се извиня,щом съм допуснал да обидя несъзнателно.
Сложил си апифонда,но не я вземат.Така е защото имат предостатъчно храна,а липсва пило или е още минимално.Но и тя ще отиде след 20 февруари.
Това е Ник,от мен,един ''злобен човек ''както ме класифицираш ти.Успех!