Брей, Кличко най-накрая падна. Тайсън Фюри го детронира. Невъзможното се случи. Голям двубой!
Преглед за печат
Брей, Кличко най-накрая падна. Тайсън Фюри го детронира. Невъзможното се случи. Голям двубой!
Според мен, нещата ПАК опират до потока на парите. Вижте картата. Само Турция от граничните държави е способна да помага на ”опозицията”. А те могат да предложат петрол, исторически ценности(за тях не са ценни) за без пари и евентуално обещания(не струват). Е кой помага на ислямска държава в Сирия? Трудно е и политически не е много изгодно да обвиниш официално силен съюзник на НАТО, че безочливо прави пари на гърба на белия свят.
Естествено,че става въпрос за пари...Доброто не може да съществува без злото.Има един "ян" и един "ин",а на всички останали им трябва покровител и се намират м/у тях.Всеки е свободен да избира,кое е доброто,кое е злото,но и двата избора струват скъпо...още по скъпо струва ако избереш и двете,А всички знаем,какво се случва с кучето пазещо две порти....За съжаление,България е "избрала" да пази и двете порти.......Без значение кое се избира САЩ или Русия,ще е за добро,но избора трябва да е един.
Голям автогол си вкараха турците с този свален самолет.На всички е ясно,че е провокация и удар под кръста от страна на турците,само не ми стана ясно кой му даде такъв акъл на Ердоган и подкрепа,явно НАТО и американците,но не прецени колко много ще навреди на страната си.Дано поне веднъж и ние да имаме полза,че руските туристи няма да ходят към Турция,и е нормално да се насочат към България.Но кой каквото си направи в крайна сметка.Големи рестрикции ще има и за турските фирми,изобщо турците се прецакаха много яко.
Идеята за сваляне на руския самолет явно е на Америка.Те не могат да преживеят добрите отношения между Турция и Русия.
Братушките умишлено провокират и търсят цаката на Ердоган.Дали със сваления самолет,дали по друг начин конфронтацията се предизвиква умишлено.
А,ако не бяха свалили самолета,самолетите малко по-малко щяха да облитат по навътре в Турска територия,а може и някоя бомба да изпуснат......И в двата случая,через конфронтация с Турция, Руснаците търсят "повод" да разположат по мощни оръжия и да овладеят района......Кой знае,може и да играят заедно....
Ще взема малко да ви опонирам ,че иначе ще заспите в унес по вашите братушки.Не забравяйте ,че русия изнася газ и др. ,но внася храни.Нали разбирате ,че освен дрънкане на оръжие ,трябва и да се яде.Помните ,че има санкции от евросъюза -нали.За овладяването на Сирия се сещам за овладяването на Авганистан.Май тогава си отиде ссср.Сега при тази ниска цена на петрола и газа ,да не си отиде рф.Давайте ,готов съм и на всичките ви атаки лично към мен.
Чанко ти нямаш нужда от провокация...знаем,че си "винаги готов" дааааваиии.
Хайде малко материал за размисъл.http://www.dw.com/bg/%D0%B2%D0%B0%D1...%80/a-16585928 Много години минаха но има и такива ,които помнят главните герои.