Предишна,все пак имах 50%зимна смъртност и требваше да възтановявам.;)
Като ги почнеш нямаш милост :laughing:
12.08.2021, 21:28
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от zapstojan
Колко пари ще вземеш от зимната смъртност и колко щеше да вземеш от 15кг. мед ( на едро )? :cool:
Два пъти от зимна смъртност.Догодина пак.;):laughing:Шегувам се разбира се.:bigsmile:
12.08.2021, 21:35
zapstojan
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Два пъти от зимна смъртност.Догодина пак.;):laughing:Шегувам се разбира се.:bigsmile:
И аз се шегувах.:laughing::laughing:
Пък, може и да не съм се шегувал.:laughing::laughing:
12.08.2021, 21:42
ivootur
Моят рекордьор тая година беше с 9 магазина. 2 акация, 2 липа, 3 слънчоглед и сега при свалянето още 2 напълнил, дали от бодила дали е крал някъде не знам.
13.08.2021, 08:48
валко
Цитат:
Първоначално публикувано от dvd111
Все пак да не забравяме, че този факир по добивите, освен всичко друго има и афинитет към политиката...;)
Роден е за политик,очертава му се бляскаво бъдеше,обигран в лъжите .Подготовката му е желязна пуска балони,никога не казва нещо съществено забравя си лъжите и мисли нови.
13.08.2021, 10:05
dvd111
Цитат:
Първоначално публикувано от валко
Роден е за политик,очертава му се бляскаво бъдеше,обигран в лъжите .Подготовката му е желязна пуска балони,никога не казва нещо съществено забравя си лъжите и мисли нови.
Но тъй като и той самия започва си вярва, няма как да му се сърдим...:bigsmile:
13.08.2021, 12:36
ndm
Данчо, забелязал ли си какво е положението във вашите високопланински райони?
Цитат:
Първоначално публикувано от ivootur
Моят рекордьор тая година беше с 9 магазина. 2 акация, 2 липа, 3 слънчоглед и сега при свалянето още 2 напълнил, дали от бодила дали е крал някъде не знам.
Простата аритметика показва, че 9 магазина са си 135кг. от сандъчето рекордьор. Цели 10 кила те е бил. До заветната цел 155 остават някви си 20 кила, така че внимавай.sweating;
13.08.2021, 15:07
kuline
Цитат:
Първоначално публикувано от ndm
Простата аритметика показва, че 9 магазина са си 135кг. от сандъчето рекордьор. Цели 10 кила те е бил. До заветната цел 155 остават някви си 20 кила, така че внимавай.sweating;
ЧЕкай да преваря Друмев - едно е Кауфланд, друго е кварталния гараж. :bigsmile:
Все дюкяни ама....
13.08.2021, 16:20
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от валко
Лесно е да наречеш един човек лъжец,но трудно е да го докажеш.Знаеш ли защо до сега никой не ме е хванал в лъжа?;)
13.08.2021, 16:26
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от ndm
Забелязъл съм много работи,но увеличих пчели с 200% за туй немам тия добиви.;):bigsmile: