Ползвах адреса за което благодаря но няма налични.За месец Юли се записах Карника.
Преглед за печат
Ползвах адреса за което благодаря но няма налични.За месец Юли се записах Карника.
Ползвах адреса за доставка и благодаря но няма налични.Става с заявка за месец Юли.КарникаF1.
Малко рисковано е защото пътуват три четири дни и не поемат никаква отговорност ако майките загинат.Ще поема риска.
Гаранция само, ако си я вземеш на място.От нашите "производители " какви гаранции получаваш? Тук трябва да получиш платежен документ, ветеринарно свидетелство и документ за породна принадлежност. В това е "малката " разлика в търговията с пчелни майки у нас и в ЕС.:laughing:
Всичко това е вярно и съм доволен. Ще чакам.
Балъците били два вида - едните ти ги търсиш, а другите сами идвали при теб!!:laughing:
Сигурно е така.
Може би риска не е само дали ще оцелеят, но и доколко ще бъдат ефективни след това.
https://m.bgfermer.bg/Article/8680545
И аз искам майки карника, а и бъкфаст, но да можеше да си намеря някъде оттук.
Това в статията на каква база е казано? Или просто по този начин оправдаваме ниското качество на майката. Щяла да спадне тегловно? В рояка не се ли получава същото? При лошо време няма ли да е повече? Да. Но след това рояка работи като за световно. Матеев ми изпрати майки на които сбъркаха адреса и обиколиха България докато пристигнат. Приеха ги и си работеха не по зле от други. Важно е клетката да е по - голяма и придружителките да са повече. Последното е мое лично мнение въз основа на някои опити.