Аз недогледах и взех от лецитина, който е в желатинови капсули и е течен. С него не ми се получиха нещата. Купете си лецитин на ГРАНУЛИ.
Преглед за печат
Аз недогледах и взех от лецитина, който е в желатинови капсули и е течен. С него не ми се получиха нещата. Купете си лецитин на ГРАНУЛИ.
Аз използвам този
http://www.nutrim.bg/product/1/34-Pure-Lecithin
Здравейте прегледах целият форум за ТИМОЛ и се извинявам че нищо не разбрах ГРАМ , МИЛИГРАМ , ЛИТЪР , МИЛИЛИТЪР ???? Мога да ви разкажа за ТИМОЛ който го ползвам 3-4 години .Против ферментация на захарен сироп д-р Желязкова дава от гр. до гр. и половина на 10 л. захарен сироп. В някой чужди сайтове дават против ферментация до 2 гр. , а за борба срещу НОЗЕМАТОЗА , ТРАХЕЕН АКАР от 5 гр. до 7 гр.Лично аз опитах до 3 гр. на 10 л. , много издава силна миризма и се страхувах от кражба. До колкото смесването на ТИМОЛ със захарен сироп , някой не разбърква както трябва. Разтвора се приготвя предварително в затоплен спирт , след разтопяването на захарта , разтворът се изсипва в сиропа на много тънка струйка и се разбърква със дрелка на максимални обороти . Матеев извинявай за да разбереш дали сиропът ще ферментира в хранилката , ще трябва да знаеш колко литра един силен кошер може да ти донесе на ден и колко е консумацията на пилото, (това го пише в книгите) и тогава ще разбереш дали меда ще замирише на тимол. С уважение първия приятел на пчелите МУХОЗОЛ- ха-ха-ха
Провери на следващия ден в хранилката. Липсата на мазни петна ще е сигурен белег за успех.
А иначе колкото по-високи са оборотите толкова по малки и невидими са частиците на емулсията която се получава.Затова и времето на покой ще покаже доколко постигнатото е разтвор и доколко емулсия.
Сипах от 300до 500 мл.в зависимост от силата на семейството, до другата вечер почти на всякъде бяха вдигнали половината сироп.Не забелязах да има петна отгоре.
И все пак ако има не разтворен тимол в сиропа той се изпарява и попада в гнездото и сигурно вреди на акара?? НЕ ЗНАМ ПРОВЕРЕТЕ МОЖЕ БИ ИМА НЯКАКВА ЛОГИКА!!!
Ако пускаш опитни плъхове от височина 50 метра върху циментова настилка, вероятно това ще причини смърт на всеки един от тях.
Ако височината е 25 метра, вероятно ще загинат само половината от тях.
Ако височината е само 2 метра, какъв процент от тях биха загинали?