Аз съм много доволен от Бургас пак. С друга не съм и хранил де... но мисля да започна от сега да купувам, че да не ми дойде ташкън....
Преглед за печат
Аз съм много доволен от Бургас пак. С друга не съм и хранил де... но мисля да започна от сега да купувам, че да не ми дойде ташкън....
Сладея на Захарни Заводи е на 1,09лв и то в опаковки 1кг.
Какво и е по-различното на тази от 1.12 ?
Ако има други от Бургас да купуват захар да направим партия,с отстъпката е взимах на 1,06 лв.
Аз съм за! Така направихме за покупката на питки и от 2,7 ги вземахме на 2 лв!
Захирата е два вида едни светло сини пакети и едни по тъмно сини и къде е играта. На светло сините не пише калориите от нея не бих купил може и ракията няма да ви стане, другата беше с 10-20 ст отгоре. Тази Каменовската съм е взимал и съм доволен
При захирата,тази която е с отбелязаните калории е с по едър кристал,без калориите е по дребен,а отделно си пускаха преди и жълта опаковка с фин кристал.На самите опаковки не пише какъв е кристала,освен на финния етикет.Слагал съм и от трите и за ракия и за инвертиране,досега не съм имал проблеми.Лично аз предпочитам тази с калориите,защото е едра и чиста и ако има нишесте ще се вижда,докато при дребния кристал няма как да се разбере.
Да ви имам нервите и проблемите.За мен щом е захар ,значи е захар.И пчелите я хапват ,а и ракията става.
А, не е така. Има една захар от която не малко хора пропищяха, че материала за ракия не ферментира. Доста се срещаше преди няколко години, когато цената беше минала 2лв/кг, а "ментето" беше 30-40 стотинки надолу, и хората докато се усетята.
Специално за ракията дали ферментира, има един имповизиран тест който показва дали ферментира за ден-два, за да не се похабяват матириала и захарта, защото от "ментето" не съм чувал да се оплакват, че нестава за компоти и сладка.
Колега ,може би си прав.Аз съм чувал за такава захар ,но не съм патил ,може би защото слагам мед в материала.