Варосахте ли таз година колеги ? :bigsmile:
Преглед за печат
Варосахте ли таз година колеги ? :bigsmile:
22:00 часа - Скъпи, кое е по-важно за теб - футболът или аз?
23:50 часа - Разбира се, че ти!
Иванчо и Марийка решили да се женят. Единственият проблем е, че цялото село знае познава похотливите маниери на Марийка, но пазело обществената тайна, за да не се обиди Иванчо, както и да не се разсърдят старците на сватбата. Цяла вечер яли, пили и дошло време за първата брачна нощ. Иванчо, който също знаел тайната на Марийка, решил да й спести допълнителния срам:
- Марийке, слушай сега, знам, че не си честна - всички знаят. Трябва да измислим някакъв начин да зарадваме родата, в противен случай сватбата може и да се развали. Ще правим, каквото ще правим и като заспят всички ще отмъкна една бутилка вино и ще го разлеем по чаршафите и това ще показваме утре.
- Добре, съгласна съм.
Иванчо се промъкнал в ранни зори, отмъкнал една бутилка, но не разбрал, че вместо вино, взел ментата на баща си. Разсипали шишето в тъмното и заспали спокойни, че са избегнали този проблем. На сутринта Иванчо става, събира чаршафа и отива да го показва на родата. Влиза в стаята, разпъва го доволно, а в средата се вее огромно зелено петно. Всички ахват от изненада, само дядото на Иванчо гледа щастлив и гордо заявява:
- Браво моето момче! Браво сине! Истински мъж си - даже си й спукал жлъчката!
Първият психотерапевт е бил евреин. Само евреин може да измисли такава далавера - да разговаря с хората за пари.
- Кире, що си се сдухал бе?
- Мани, мани… Нали съм ерген, та се записах в един сайт за запознанства.
- Е и? Много хора така се женят.
- Да де! Ама много лъжат, бе! Много лъжат, гадините!
- Как лъжат? Какви ги дрънкаш?
- Ами как! Сега ходих на среща… На снимката - красавица! Обаче на живо…
- Е, как беше?
- Ти арабин на камила, виждал ли си?
- Виждал съм, по телевизията…
- Е, сега махни арабина…
винаги сме готови да помогнем:)))
https://www.facebook.com/fat.frumos....0998384994988/
Старият Хан Кубрат събрал синовете си и им дал колчана със стрелите. Както всички знаем всеки син счупил по една стрела. Старият Хан казал на най-големия си син да счупи всички стрели наведнъж. Хванал ги юнакът и ги счупил, а Хан Кубрат му казал:
- Сине, сине с този фитнес цял живот прост ще си останеш!
Казаха ми, да си навра мнението в задника. Опитах. Не можах. Там вече са дипломата ми за висше образование и мечтите ми за светло бъдеще…