Кеш не знам, но най-напред окупация, после 45г. сателит.
Ма то, сателита беше след второто освобождение.
Преглед за печат
Бачо Стояне , виждам че си на ти с политиката ,че да коментираш казаното от този човек.
Прикачен файл 11224
Вътре има един дик с негово интервю .
Прикачен файл 11225
Иннтервюто започва така : 750 години България е под робство .Половината от съществуването си .................
На някои хора трябва повече да се обяснява. Наблегнах на думата "освабодители" са 32т злато. Това е все едно да те освободят от плен и "освободителя" да ти определи цена за дето те е освободил. Относно вноските в ЕС повечето хора знаят че откак сме член, вноските всяка година са по-малки от получените пари. Така че спи спокойно от този джоб пари не ти крадат.
Аз не съм съгласен! Първо относно даването на парите: Едва ли има по-нормално и доброжелателно подпомагане с пари от това на родителите към техните деца. Но дори на родителите това подпомагане не им дава право да изискват в замяна безпрекословно подчинение и липса на собствено мислене по всички въпроси!
Относно отстояването на принципите: сега е един от малкото случаи, когато народът ни е относително единен относно даден въпрос (не иска зорлем да участва в чужда война), защо това те дразни?
И колкото и да не ти се вярва, аз бих дал живота си в защита на България, без някой да ме подканя да го правя. За Украйна има кой да мисли и да действа и това определено не съм аз. Не е и България, колкото и да се мъчат да ни втълпят друго...
Ами разбирам, че трябва да ми се обяснява повечко защото не разбирам обяснението.Искали 30 тона а получили 10 тона а за 30ина години благоденствие задлъжняване с 30ина тона злато на година.Като взимаме повече от колкото даваме защо се получава тоя дълг не знам.