Ало-ВАСИЛЕВСА да си ходиш по другите теми,че и тази ще опетни.Като ти се пикае ,се ходи до нужното за това място,а не където свариш.
Преглед за печат
Ало-ВАСИЛЕВСА да си ходиш по другите теми,че и тази ще опетни.Като ти се пикае ,се ходи до нужното за това място,а не където свариш.
Много хубав дъждец пада! Не става за плаж. Но, като се постопли тия дни ще има прашец. Така че работата е опечена!
Ами, направи им ротация!
Точно така! Намери му работа, че много се е отпуснал, никакво Пампорово, да отива на Паничарево. :laughing:
Ще му дам един чист въздух...то и на пчелина е чист бре :) След 10-тия корпус, дробовете направо се отпушват :) Ако неговите му идват леки, да заповяда на ДБ12.
С такива приятели...да ти е здрав гърба! :laughing:
Днес е един чудесен ден! Слънце в жестоката българска действителност. Утре, ако е рекъл Господ смятам да погледна какво е положението вътре в кошерите. Че досега беше студено, а следващите три дни може да стане 19- 20 градуса. Ще видим. А днес съм се отдал на почивка. Току що, се върнах от разходка по брега на морето- приказка. Чайки, вълни даже и една руска лейди срещнахме със сина ми! Бягахме, хвърляхме камъни и направихме фитнеса. Сега се чудя, ракия ли да почерпя жената или вино? Наздраве, весели празници!
Днес им сложих по половин кг. Апитом с прашец на тези, които си бяха изпапкали Апифондата. Исках да им сложа е малко винце все пак е трифон зарезан ама гледам носят прашец и ще вземат да се напият да НЕ могат си намерят къщата и да се загубят из полето :)
Наздраве.
Аз пък от утре ги почвам със шара. Положението днес не ми хареса, ситуацията се изменя с дни.