Не бе не се коси, един казва надставки друг шапки и аз си казах чакай да питам това ли е или не и гога им турате шлиферете.
Аз не се кося, за сега само се бръсна:laughing:
01.12.2019, 21:53
ch.atanasov
Цитат:
Първоначално публикувано от rumenggr
Атанасов, поразкара ли скуката? Исках да питам нещо isoto, нещо за пчели беше.... Реших да изчакам да ти мине. Даката поне го даваше по-ведро...
Давай бе човек, с тея пчели не само ще умрете от скука, ами и ще фалирате.
hi;
01.12.2019, 22:01
Pero Melifero
аз пък не схванах за чий да съхраняваме юлските пчели за да зимуваме с тях, вместо с августовски или септемврийски,а защо не и с октомврийски
01.12.2019, 22:17
nikawr
Цитат:
Първоначално публикувано от Pero Melifero
аз пък не схванах за чий да съхраняваме юлските пчели за да зимуваме с тях, вместо с августовски или септемврийски,а защо не и с октомврийски
Баси маата пич, аз нищо не схванах.... :(
01.12.2019, 22:19
Трендафил Дончев
Цитат:
Дори и по - късни има тази година май.
01.12.2019, 22:21
barkov1982
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Има, но дали те няма да са препъни камъчето
01.12.2019, 22:28
Георги 1974
Цитат:
Тия октомврийските са като ремарке на МПСто ама туй са теории от преди да истине Гълфстриим.
01.12.2019, 22:32
Христо Димитров
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
При мен имаше и ноемврийски, което ме притесни!
01.12.2019, 22:34
nikawr
Цитат:
Първоначално публикувано от isoto
Имам късни отводки, създадени началото на август / първата половина / само на летяща пчела. Пчелите са си все още там, няма подмор, средно 5-6 междурамия. Та при положение, че отводките са на 5-6 междурамия / и то само на летяща пчела /, дали август и септември са някаква причина за слабите семейства ?
Меко казано странно твърдение и заключение. Значи, ако пчелите са си биле на 5-6 рамки тогава, и сега са пак на толкова, то това са същите пчели!?? Пък за подмора даже няма и да споменавам...