Преглед за печат
Цитат: Първоначално публикувано от ch.atanasov Ама вие знаете ли за какво си пишете.:bigsmile: Тц. Ама има ли значение.
Цитат: Първоначално публикувано от barkov1982 То вече с твоя адаш другия чичо Гошо(Google), трудно може да прецениш, у фейса(не пчеларски) най кухите лейки изливат най умните слова;) Мъдър ум неще да намериш там де го търсиш.
Цитат: Първоначално публикувано от ch.atanasov Браузъра, браузъра ми играе ляво.:bigsmile: Давай, Атанасов, не буди скромен кажи нещо от твоя опит, ако утре(не дай Боже) ме банират во век и веков, да казвам " ей туй го знам от Атанасов" ;)
Цитат: Първоначално публикувано от Георги 1974 Тц. Ама има ли значение. Та затова, като пиша, че се кефя, не ми завиждайте.:bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от barkov1982 Давай, Атанасов, не буди скромен кажи нещо от твоя опит, ако утре(не дай Боже) ме банират во век и веков, да казвам " ей туй го знам от Атанасов" ;) Скромен ли, имам 5000 писанки и още толкова изтрити.:bigsmile: пп. е, много спам, ама-скука.blush;
Цитат: Първоначално публикувано от ch.atanasov Скромен ли, имам 5000 писанки и още толкова изтрити.:bigsmile: пп. е, много спам, ама-скука.blush; Явно мъдрите мисли са ги изтрили модераторите за да ги запазят за себе сиcrying;
Цитат: Първоначално публикувано от barkov1982 Ако ситуацията навън е каква, иначе работя предимно ДБ и точно тогава им вземам цялата медова шапка;) Това ли ти е медовата шапка. http://www.pchelovodstvo.ru/forum/sh.../69857_1_o.jpg
Цитат: Първоначално публикувано от ch.atanasov Скромен ли, имам 5000 писанки и още толкова изтрити.:bigsmile: пп. е, много спам, ама-скука.blush; Атанасов, поразкара ли скуката? Исках да питам нещо isoto, нещо за пчели беше.... Реших да изчакам да ти мине. Даката поне го даваше по-ведро...
Цитат: Първоначално публикувано от Георги 1974 Това ли ти е медовата шапка. http://www.pchelovodstvo.ru/forum/sh.../69857_1_o.jpg Не бре тогава въртя магазините и каквото има долу си е долу, мислех че се разбира, ама май само аз си го разбрах(не грешно:ae:)
Цитат: Първоначално публикувано от barkov1982 Не бре тогава въртя магазините и каквото има долу си е долу, мислех че се разбира, ама май само аз си го разбрах(не грешно:ae:) Не бе не се коси, един казва надставки друг шапки и аз си казах чакай да питам това ли е или не и гога им турате шлиферете.