Сега да нема роево цял сезон в един пчелин.Всички тук знаят кога има най много роеве.;)Ти август колко роя до сега имаш хванати?:bigsmile:Аз бих те поправил 1.04
Преглед за печат
Сега да нема роево цял сезон в един пчелин.Всички тук знаят кога има най много роеве.;)Ти август колко роя до сега имаш хванати?:bigsmile:Аз бих те поправил 1.04
Днес пак горещо,но децата от сутринта работят като за световно.Оказа се,че липата е смесена с мана при нас.Медът е много рядък за липа,дали не е омешан и от слънчувката или акация/да са качили от плодниците/?
И при нас много рядък меда от липа, въпреки че е запечатан, но на 100 % не е чиста липа, по вероятно е омешен със слънчогледа и ливада.
Радо 76,какво обидно има в това мое сравнение за форума?Или оставам с впечатлението ,че не знаеш какво е значението/съдържанието/ на тази дума.Какво се прави в забавачницата?–Ами,децата правят първите стъпки т.е. те се учат.Какво правим ние във форума?–Също се учим.Ти самия го потвърждаваш с написаното.Помисли малко по–трезво,а не да следваш сляпо общия негативизъм на някои,към някого затова че казва нещата право в очите.Имах впечатлението,че си реален и не робуваш на максимамата– Ти ми даде,аз също ще ти дам.Остави я за слабите духом.Ти не си.Успех,Радо!!!
Вчера в 23,30 часа е плющял град на пчелина с големина на кокоше яйце crying; майка казва че всичко е помляло, стъкла по къщата, остъклението, цигли по покрива, на асмалъците останало тук там листо - всичкото грозде на земята, домати, пипери, картофи всичко е набито в земята и е тотал щета... на кошерите всичките ламарини на капаците били начукани и надупчени не стига и това ами към 02.00 часа е изплющяла светкавица някъде около къщата и от нея комина тупнал на земята...
днес от сутринта вали и не спира..
Това къде е?Що то вчера вечерта отиде към северозапад градушката.
В Ловешко, големи поражения има като започнеш от гр.Левски, гр.Летница, с.Вълчи трън, с. Дойренци, с. Дренов, с.Владиня, с.Слатина, с.Славяни, с.Лисец в този така наречен улей пораженията са от счупени стъкла на къщи, стъкла на коли, потрошени цигли и керемиди, и в градините е леж
Обадиха ми се колеги от Горна Оряховица и Добри Дял.Градушката е била колкото яйце там.Големи поражения и там е имало.