Какво чакате действайте. И аз ще дойда да гледам сеир.
Преглед за печат
Какво чакате действайте. И аз ще дойда да гледам сеир.
Абе кой ми трие мненията ???
Ти имаш ли мнения? Не съм срещал нещо по същество! Това, което не е по същество се нарича спам и се трие - да не "товари" форума.Цитат:
Първоначално публикувано от gojyto_
Кажи сега какво ти е мнението за 3-годишната програма и защо се получи така, че още първия ден от приема беше преустановено приемането на заявления!
Всички мнения,които са в нарушения с правилата на форума се трият на момента.Не са само твоите.Цитат:
Първоначално публикувано от gojyto_
Аз поне мисля ... А как беше? Или ти си на принципа - бе не знам как беше ама не беше така...Цитат:
Първоначално публикувано от vanHanegem
Има логика да я спрат временно заради привършване на парите. Правят се сметки и ако има останали пари се отваря до тяхното изчерпване. Заявленията се подават навсякъде в страната и никой не може кога точно свършват парите. Примерно бюджета за кошери е около 2700000 и при приближаване на този лимит се спира, за да няма неприети заявления, които не могат да се изпълнят.
Не съм сигурен, но предполагам че поне 90 % от кандидатстващите тази година са се възползвали от опцията за кредитиране и поради това много бързо е достигнат предварително заложения лимит, но като гледам макар и бегло, условията за отпускането на този кредит хич не са лесни speechless;
Сложничко изглежда и си мисля дали няма да ми е по-добре да ги взема назаем парите :D
Има хора които са кандидатствали миналата година и са се възползвали от програмата и са сключили договор ,а тази година не са успели да подадат документи .
Отава само да си плащат данъка на държавата 3 години.
Парите свършили за 2 дни .
БРАВО
По точно за 8 часа. В 9:00 програмата стартира а в 17:00 е преустановен приема на документи.