ЛР са много по лесни за работа и са с много повече възможности. Нищо сложно няма
Преглед за печат
ЛР са много по лесни за работа и са с много повече възможности. Нищо сложно няма
Прав си!Затова преди 15 години тотално смених системата,но има един проблем за да не изглежда всичко перфектно-много са тежки! Не знам докога ще карам така но имам вече резервен вариант...Цитат:
Първоначално публикувано от donboneti
много хора ми казват че са по лесни, ама като гледам какви процедури пишете и ми щръква косата.Може би, се подвеждам че са сложни по това че ги описвате доста изчерпателно.Тва за тежината е проблем за мен, след катастрофата и с тоя потрошен крак... Имам забрана за тежки натоварвания, за години напред sadsmile; sadsmile; sadsmile; sadsmile; Ама живот и здраве да е drinks;Цитат:
Първоначално публикувано от nikberk
много ми писаха в Фейсбук как да си оправя търтовка та начините бяха |.Гладна 2 дена ||.Стръскване на 50~100м |||.Държане на тъмно пробвах всичко и сега вече си я оправих след един месец блъскане на главата пробвах вариант | държах я гладна 5 дена придадах пита с пило и на следващият ден питата е чиста и яйце няма ... ||. Стръсках я първо на 50 метра пак дадох пита.. изядоха ги след тва я стръсках на 150 метра пак яйца нямаше и така стана похабих 3 пити с прясно пило |||. Казаха ми да я държа на тъмно за 12~24 часа държах я 31 пак похабих питата накрая се ядосах стръсках ги на 60 70 м махнах питите държах я гладна 10 дена махах всеки далак всеки ден държах я на тъмно ден и половина и нищо още една пита загубено пило.. звъннах на дядо ми и той вика тва са пълни глупости... И ето го начина по който си я оправих ~ Разместих търтовката на мястото на един силен кошер в 13:41 (трябва да се измести по обед) и стана налитане там където беше търтовката охраната уби пчелите още на входа и не можаха да стигнат до майката а където беше силният кошер връщащи те се от паша пчели убиха търтовката и стана едно голямо меле на следващият ден видях по една шепа пчели по земята и придавах една пита с пило след 24 часа отидох и проверих дали е станало нещо бях и взел горелката отчаях се от него (се пак е била месец месец и половина търтовка) и кво да видя зели се да градят маточници днес отварям всичко е 6 има зрели маточници взех питата и си направих отводка като придавах на бившата търтовка оплодена майка така че тези глупости с седенето на гладно и тем подобни са митове най добре става с налитане bow; bow; доста хора сигурно биха казали а то работи то туй то унуй налитането е най сигурният начин поне за мен drinks; дано да съм помогнал на някй или да помогна hi;
Само не разбрах, кой си държал гладен!? Трудно ми е да си представя, че сред всички пчели си намерил, коя е търтовката :D
не всички пчели държах гладни и не не съм я намерил като налетяха те сами си я убиха ;)
Чарли Шийн какво става с търтовката, майката оплоди ли се
еми минаха около 4 дена немисля че се е оплодила още като се върна от италия ще видя
Десетина дена не бях отварял кошерите и вчера 20.09
http://s12.postimage.org/xgym3iqop/picture002ar.jpg
една единственна рамка с пило и то търтеево
семейството е с млада майка м.Юли
Грозна гледка..... Нека по-опитните да кажат, но вероятно става въпрос за майка търтовка.