До сега не съм работил с евровинтове. Какво им е предимството , пред обикновеният винт за дърво ?
Преглед за печат
До сега не съм работил с евровинтове. Какво им е предимството , пред обикновеният винт за дърво ?
10 рамкови 65 лева с дебелина 2.5 минимум принципно ги правя 2.7-2.8 дебели зависимост от материала състои се от плодник с дъно с клин магазин табла и капак всичко е изработено от сух чамов материал може и 12 рамкови също тъка и 3.3-3.5 дебелина намират се на 7-8 км от Враца Крапец 0878995307
Здравейте,
Галине, имам няколко въпроса:
1. Цената за 12р. ДБ, същата ли е?
2. Ако искам с дебелина 3.3-3.5 пак ли е тази цена?
3. Правиш ли дълбоки дъна?
4. Цена за магазин? Интересувам се с два магазина.
С две думи, имам питане: Кошер ДБ-12р, дълбоко дъно, два магазина. Дебелина на стените 3.3-3.5? Височината, (дълбочината) на покривната табла каква е?
Моля, ако е възможно да ми направиш оферта. Може на лични, тел. 0888 6 999 20.
Поздрави, Г. Георгиев
Колега, ако не използваш щрайхмус, поне с шлайф машина ги мини отвън, ще имат по-търговски вид и предполагам и поръчките ще станат повече.
Това е съвет, не е заяждане.
и щрайхмус имам и шлайф тоя е за мостра и го напраших на бързо а и не знам какво видя снимките сигурно не са излезнали добре минат е и е гладък от всякъде
Втората снимка, лицевата дъска на плодника.
Ще ти дам един пример за мостра. Навремето внасях модули за компютри и една китайска фирма предлагаше качествени видеокарти на добри цени, поне така твърдяха в рекламите си.
Помолих ги да ми изпратят 5 мостри на различни модели. Когато ги получих - 3 от тях не работеха, не направих поръчка след това.
Успех ти пожелавам.
мерси за пожеланията жив и здрав тоя кошер тъка стой само когато иска човек да го погледне за какво става въпрос иначе неса такива ще къча снимки на последните бройки
няма ли желаещи за някоя и друга бройка
Нищо лично ,но кошерите си ги работим сами:
http://prikachi.com/images.php?images/602/8050602j.jpg