13 08 2016г. Откриването на ЛОВА.На слука колеги!
Преглед за печат
13 08 2016г. Откриването на ЛОВА.На слука колеги!
http://www.img-share.eu/f/images/258...RnX_sredna.jpg
Това е като пчеларство хубавите години са рядко
На слука.
Ако и четирите си ги ударил ти, с надцевката, в една гонка, то тогава поздрави.
Това се казва лов!! Браво, дано и тази година е така
На слука колеги! Пожелавам Ви много хубави и незабравими моменти.
Само да припомня на колегите, утре откриваме лова на пернати. Косматите и тези с камуфлажите са забранени за отстрел ;)
На слука на всички които утре ще открият лова! И не пестете патроните, тренирайте, че истинското откриване наближава. :)
Благодаря , колега !
Прикачен файл 7235
Един път показах соленоводни риби, а вие ми се присмяхте на размера. Ето една сладководна, хваната на цаца!
Симпатяга !
Днес някакъв улов няма ли? Поне да оплакна око, като не ми върви
На мен повече ми бият на ония прасета от снимката в началото.........ОТСТРЕЛЯНИ:bigsmile: Направо застреляни:bigsmile:
До преди няколко години ги тровех много в ловджийския форум.....с нарезно оръжие тръгнали на лов - големите мъже!!!...учудвам се, че у нас може всеки ловец да има право да ловува с нарезно оръжие - какъв е шанса на животното да оцелее?? - никакъв!!....егатиму и спортния лов!!!...гледах един клип навремето, някакъв стреля по фазан с ловен автомат 4 пъти - и накрая го свали!!...това нормално ли е според Вас??... като ти е крив мерника, и като не си го уцелил фазана с два изстрела - еми нека да живее животинката, губи се спортния елемент в лова - но това за тия, които стоплят за какво иде реч!!....ако стана някога ловец - ще си купя пушка тек, за да имам право само на един изстрел, и ако съм добър - ще съм улучил, ако не - нека да живее!!
Днес съм в очакване на снимки на страшен улов ...
това сомче са го хванали на оклейка:bigsmile:защото са нямали цаца:bigsmile:
Прикачен файл 7259
Има и цаца, има и риболовци!
Тъй, тъй .. :bigsmile:
http://prikachi.com/images/910/8876910k.jpg
тука е използван боеприпас бренеке на СИЛВЕСТРЕ
сега ако покажеш кукичката за шарана те признах:bigsmile:
Друмев, туй фото от кога е?
Тия големи шарани, за нищо ги нямаш бат тянко. Браво за улова и наслука!
Аз се почудих що е толкова тоя шаран а той се хранил с тревна смеска:bigsmile:
Че и яко се е хранил, голямо добиче!
Момчета не размера е важен. Нали знаете тая заблуда. За мен по важното е, че за един ден на риба Господ дава два дена хубав живот. А когато тия риби ги споделям с приятели дните стават четири! Хайде със здраве, и наздраве!
Прогнозата е за бурно море! А това в комбинация с дъжда, е предпоставка за завръщането на сафридените пасажи. Това пък от своя страна ще провокира паламуда, и дай Боже чернокоп и лефер! Мечти!!!!
Аз пък чакам свинския тия гургулици и гривеци нещо няма тръпка в тях
Бат Тянко дано хванеш лефер колко ти шарана голям и да ни викнеш да го опитаме.Ох, мечти.
Хич не ми се свиди! Но за такава сбирка, размера е важен! Ноооо ако не стигне, във фризера ще има. Ако ли не- Метро!
Сушааа, суша! Няма лов и това е... Пъдпъдъци чух за последно миналата година, а гургулицата така я наплашихме, че се покри вдън земя. Останаха само едни шарени панички за тренировка, дето сума ти майки отидоха зян заради тях тази година.
Прикачен файл 7324
с. Хаджи Димитрово, общ. Свищов
Страхотен прелет и две кутии патрони, беше голям кеф.
http://www.bgdnes.bg/Article/5741366
При такива колежки, и с такова марково облекло, и да не кълве....
https://www.youtube.com/watch?v=F96wEx6uRmU
В очакване на заргана....
Що морските рибари ходят с кофи за риба?
Айде паламуда тръгна. Дава на тролинг, и на мрежа :laughing:. Но все още е недохранен- дано да се поомазни малко. Иначе е по 800 грама парчето.
Утре паля колата и за обяд.....паламуд-ох яла густо на мен...
Добре си дошъл! Но става само за консерва, за съжаление. Ако го има след няколко дни, ще става идеално за барбекюто!
Е добре де добре.Тогава ще си карам на кирка и лопата около къщата....
Колеги дайте пазар. Имам около 50 тона ябълка цената е от 15ст за дребна до 50ст за едрата от място. , Ако може, дайте координати на някой търговец. Много ще съм ви благодарен. Сортовете са флорина джонаголд златна превъзходна.... региона е Враца. градината е в преход към биология имам сертификат и всички съпътстващи документи.
Дано ги продадеш, но ако ти останат, прави компоти и оцет и продавай. Потърси от общината някой голям началник и говори за зареждаш детските градини и училища.
Прикачен файл 7450
Мезето от мен, питието от вас! И леферец се намира- пу, да не му е уроки!
Още една седмица остана.:bigsmile:Дано има слука да покажем и ние някой косматко:bigsmile:
cecko96_1В съседното село има цех за правене на сок чист натурален без добавки,вода и консерванти го правят.В момента ги скъсват от работа тая година има много повредена ябълка от градушките по нашия край и ги правят на сок ,после е по лесна реализацията.
Успех .
Ачка уредил си коледата.Който няма питомо гони дивото:bigsmile:
На слука на колегите утре.И да не забравяте за безопасното боравяне с огнестрелното оръжие.
Наслука на всички, които с нетърпение очакват утрешния ден вече девет месеца.:)
Слабо днеска само едно 100-120кг.Но пък като заседнах ме на обяд чак до сега се правихме на дегустатори:bigsmile:
При мен от вчера 3 броя с общо тегло над 300 кг. и до момента 1 , лова продължава.
От 30-40 прасета в неделя нищо пак карахме на салам от магазина:bigsmile:За пореден път се убедих че от гърмеж суджук не става:bigsmile:
Казах ти: Кьорфишек ти е патлака! ;)
Аз не можах да се уредя да гръмна,но брата отсрами фамилията в другата група.Хванал 2 живи по 40-50кг:bigsmile:
И ние се отчетохме с 2бр едното към 100кг а другото 50-60кг като и аз си по гърмях по едното .Едното по малкото го оправдахме в хижата на кебап и сладки приказки .
Аз също съборих едно към 80 кг но за жалост не мога да кача нещо снимката.Иначе събота нищо неделя 3 броя НАСЛУКА на всички
Вися, като изпразнен х.. на едни камънаци на Дюни! И чакам да се развидели, че белким хванем по някой зарганец. Вие си оправяйте бановете......
Нали затова сме приятели? Откъде да знам, че съм объркал поговорката? Аз мислех, че сухо дупе, риба не яде! Тююююююю, язък. Дано поне Даката ни отсрами, с някоя детска градина?
На тези камъни изоставаш с технологиите.На Черноморец се хваща карагьоз.Слагаш го в живарник и той отделя люспите, прави пътека зад лодката.По тази пътека тръгва зарган и бой направо с чипарето.Това- сериозно, без майтап.
пп. лодката да не потъна, че си по камъните.:bigsmile:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...20&oe=58A1370E
И се получава това. Той Даката си е направил снимка.
Аааа Градски, не изоставаме! Сакън! Яхтата почти сме я стъкмили вече. А с лодката работим мрежи. Ето и днешния улов:
Прикачен файл 7576
Брях Тянка,какви са тез глисти.За стръв ли си ги ловил?????
Много са вкусни и полезни!
Хубав лов тая седмица.Убихме в събота 5,неделя 3.
Най- накрая дочакахме инфо за тоя прочут лов!
Мани аз голяма излагация по 2 гърмях и само кръв:bigsmile:Три пъти идваха прасета около мен единият път бяха над 20.
Брях Дака,каква е таз кръв.Да не би да те е ритнала пушката.
Ачка голям не вървеж тая година,но на ли знаеш за приказката ,,няма да е все така,,
Тоя Де минимис ти разби психиката безрезервно Дака. Препоръчвам ти малко Фън Шуй. Ама и ракия помага! Вътрешно.
Така де,няма да е все така.Значи по малко барут във фишека и няма да те рита...И дано уцелиш и,като за сервиз...
Добре,че е брата да отсрами фамилията отново:bigsmile:Целия град отново приказва за него отново:bigsmile:
Ние едно в събота голям глиган около 200 кг.но с малки зъби в неделя пак едно около 130 кг.глиган без трофей общо взето кръстосаха се с полу диви и нямат зъби раждат по два пъти в годината лошо но няма какво да се направи. В неделя колегата на съседния пост го уби Аз станах свидетел на екшъна след като му гърмя първо от около 10 м.прасето се засили право срещу него гърмя втори път но не улучи дръпна се и нереза се блъсна в мешето на което си беше закачил раницата и опрял стола след това пробяга 50-60 м.и падна отивам при него тои пребледнял въобще не разбрал че го убил както му казах ,че е паднало мисли маитап!!!
На мен едно ми се караше в мъглата.Фучи,бучи наближа го се премести и пак така.Честно да ви кажа малко ме добъзя по едно време,че заредих и пистолета.:bigsmile:
Ето в с. Студена, Хасковско какви глигани има:http://www.hsmaritsa.com/shum-i-blya...y-studena.html
http://prikachi.com/images/16/8931016V.jpg
ей тоя големия ми се кара
Докато чакал на пусия, си носел един буркан мед и си хапвал. По едно време, дочул на близо странни звуци, наподобяващи торнадо от пета степен! В този момент, нещо започнало да му го ближе( медеца). Тогаз си го преместил, в другия крачол и отново наченал яденето и чакането на трофея.