Заслужава ли си да чета книгата "Българска пчеларска енциклопедия" може ли да се научи от нея ?
Искам мнение само на хора ,който са я чели .
Преглед за печат
Заслужава ли си да чета книгата "Българска пчеларска енциклопедия" може ли да се научи от нея ?
Искам мнение само на хора ,който са я чели .
много е полезна, но само ако преди това си прочел и разбрал Календара на Радоев
Много неща можеш да научиш от нея. Но преди това прочети някоя по- тънка книжка, за да добиеш обща култура по въпросите на пчеларството.Цитат:
Първоначално публикувано от Б.Иванов
Но честно да ти кажа, щом те мързи да прочетеш една книга, то не си те представям, като пчелар.
Това е книгата с най-много информация както за биологията на пчелите,така и за класическите методи за пчеларстване.Много е полезна!
нямаш на представа колегите колко са прави, замисли се и после чети.Аз се съгласявам с мненията им
Книгата има ли я някъде сканирана?
Енциклопедиите не са романи и не е необходимо да се насилваш да ги четеш.Четеш това което ти е потребно в момента и забелязваш други интересни неща.И без друго никой не е научил енциклопедия наизуст.Намери си "1001 въпроса и отговора по пчеларство".Още я предлагат тук там.Имаш въпрос -търсиш отговор.Така по-лесно се учи.
Енциклопедията е единствената така ,че все нещо полезно ще си намериш.Не очаквай да я прочетеш на един дъх.
Кой Ви каза ,че ме мързи ? ! Просто питам дали ще науча нещо от нея ,защото мисля да почвам да се занимавам с това ! Иначе за другите коментари благодаря ! Темата може да се лок . ;)Цитат:
Първоначално публикувано от Mind_Control
ще научиш, но първо прочети календарния справочник на Л.Радоев