Анкетата е много суха. В някои въпроси има възможност за повече от 5 отговора, а е фиксиран само един.
12.02.2019, 15:24
Пламен Керчев
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Анкетата е много суха. В някои въпроси има възможност за повече от 5 отговора, а е фиксиран само един.
На някои въпроси може да се дадат повече от един отговор. Там където не може избираш най правилният според теб.
12.02.2019, 15:52
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Пламен Керчев
На някои въпроси може да се дадат повече от един отговор. Там където не може избираш най правилният според теб.
Не знам да ли е проблема в моя телевизор,но сутриннта попълних подобна с много области.А тук ми дава само 2.
12.02.2019, 15:52
Трендафил Дончев
Цитат:
Аха. Някъде цели пчелини си заминават, но 5% смъртност? Всичко май е пунта мара.
12.02.2019, 15:54
jdrumev
Цитат:
Аха. Някъде цели пчелини си заминават, но 5% смъртност? Всичко май е пунта мара.
Има проблем според мен в линка или в самата анкета.Виж в другата стая и там линка се е променил.;)Какво да та правя нали знаеш,че си ми слабост.:bigsmile:
12.02.2019, 15:54
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Не знам да ли е проблема в моя телевизор,но сутриннта попълних подобна с много области.А тук ми дава само 2.
Ще помисля, но ми се струва, че вечерта ще има метла.
12.02.2019, 15:56
jdrumev
Цитат:
Ще помисля, но ми се струва, че вечерта ще има метла.
Мани ще развалиш времето.Гледай утре побеляло от сняг.:bigsmile:
12.02.2019, 16:16
Пламен Керчев
Анкетата е била хакната. Има инфо в началото на анкетата. Кой ли е хакера или поръчителя.
12.02.2019, 17:02
jdrumev
Цитат:
Анкетата е била хакната. Има инфо в началото на анкетата. Кой ли е хакера или поръчителя.