Продавам пчеларска платформа за подвижно пчеларство. Нова!Неупотребявана !Цена 1300 лв. тел.0898413888 0898627660
Прикачен файл 5808Прикачен файл 5809Прикачен файл 5810Прикачен файл 5809Прикачен файл 5811Прикачен файл 5812
Преглед за печат
Продавам пчеларска платформа за подвижно пчеларство. Нова!Неупотребявана !Цена 1300 лв. тел.0898413888 0898627660
Прикачен файл 5808Прикачен файл 5809Прикачен файл 5810Прикачен файл 5809Прикачен файл 5811Прикачен файл 5812
А как се придвижва тази платформа?
По-интересно ми е как се отделя от ремаркето или как се поставя върху ремаркето?!? Има нещо недоизмислено в тази конструкция...
Това да му мисли, който я купи.... Ама според мен за тая цена можеше по един прът арматура 12мм да беше пусната от страни, дето ще бъдат челата на кошерите. На 18-20см от пода на платформата, да се получи нещо като парапет. П.П. Олеее то и на пода няма ограничения по дължина, да не се местят кошерите навън-навътре.
То е ясно, че влиза под платформата ремаркето. Те и на Софрон платформите са подобни, той влиза с камиона под тях, но има монтирани хидравлични крикове на камиона, с които ги повдига и демонтира краката. А, тука как ще стане?!? - изпихваш гумите, вмъкваш ремаркето отдолу под платформата и ги помпиш(гумите) отново?!?
Тези поставки/колове или каквото е там се използват в направата на кофражи и имат резби на тръбите. Чрез тези резби се получава повдигането, а след това и свалянето. А е необходимо съвсем малко движение защото капаците се свалят и ремаркето се подпъхва съвсем плътно.
То е ясно, че канатите се демонтират, но това нещо паркирано върху трева със сигурност ще потъне 2-3см, особенно като понатежат кошерите(напълнени с мед), освен ако не се паркира на бетон. Аз гледах и едни други снимки на същата обява във фейса, там имаше снимки на ремаркето без канати и пъхнато под платформата, никъде не се виждат резби за които говориш(освен там където тръбите са с дръжки като "Ф" - но дори и да е така, не ми изглежда особенно практично)...?!?
Прикачен файл 5816