Отварям тази анкета от любопитство, за да си изясним всички какъв процент от пчеларите в България имат регистрирани пчелини.
Анкетата е анонимна, за да могат всички спокойно да дадат честен отговор.
Преглед за печат
Отварям тази анкета от любопитство, за да си изясним всички какъв процент от пчеларите в България имат регистрирани пчелини.
Анкетата е анонимна, за да могат всички спокойно да дадат честен отговор.
Подал съм документите и до десетина дни ще е регистриран.
Аз все още не съм го направил това нещо, но възнамерявам до го направя тази година. В момента си изяснявам процедурата.
Искам първо да видя как ще ми потръгне и тогава ще регистрирам, че съм се захванал с абсолютно непознато нещо и тепърва откривам топлата вода.
Още веднага след публикуването на закона за пчеларството отидох при кмета, за да си регистрирам пчелина. Той за пръв път чуваше за такова нещо и ме прати при ветеринарния лекар. Ветеринарния лекар вместо да изпълни изискванията на закона за пчеларството и да ми регистрира пчелина, ми написа един протокол за извършен профилактичен преглед и ми поиска 5 лева. Този протокол си го пазя за спомен до днес. С това, търпението ми се изчерпи и приключих въпроса. Този опит ми костваше един ден от годишната ми платена отпуска. Като човек, работещ на постоянна работа в София, времето за подобни занимания ми е ограничено.
Аз още не съм, но мисля тази или най-късно догодина да се регистрирам.
Отдавна съм регистрирал пчелина в БАБХ иначе няма програмки и субсидиики :laughing:
Здравейте,
Несъм регистрирал пчелин. Имам 2 кошера. В началото на март ще се опитам да ги регистрирам в кметството. Предстои ми пенсиониране 2016г. тогаваааа, тогавааааа ще става каквото ще става. До тогава ще размножавам до колкото мога. Щом успея да ги направя 20бр. ще регистрирам с номер.
Бих искал да попитам: При регистрирането в кметството (след придобиването, закупуването на кошери) какво трябва да представям като документи, като док. от ветеринар и др. Предварително Ви благодаря.
Гласувам с "НЕ", но съм сигурен, че няма да мога да регистрирам тази год.
Поздрави, Г. Георгиев
Да регистриран съм с 97, но имам много повече и се чудя дали напролет да отида до ветеринарната служба и да добавя и другите
Колега ,давай за да не изпуснеш деминимиса.Тази година май ще се облажим.Еврокомисията е информирана вече.Само не могат да решат -12лв. или 12 евро.