Продавам центрофуга за мед 3 рамкова. Неръждавейка, почти нова.Цена 250 лв. От Плевен съм.тел.за връзка 0899970627
Преглед за печат
Продавам центрофуга за мед 3 рамкова. Неръждавейка, почти нова.Цена 250 лв. От Плевен съм.тел.за връзка 0899970627
Mного харесвам такива обяви
та затова се налага да попитам :
къде се намира ?
колко струва ?
телефон за връзка?
извинявам се много-коригирах си пропуските :)
Центрофугата изглежда в оригиналния си вид и ако наистина е така значи не е неръждавейка, а е поцинкована. Разликата е огромна и редно точно този характеристика да бъде изписана коректно.
това само на място може да се установи аз затова попитах и къде е виждал съм такива и неръждавейка от същия модел но съм виждал и поцинковани такива
Точно тая на снимката е така наречената "алпака", спокойно се продават на 1/2 от пазарната цена, а тя е .........
Преди 3-4 месеца гледах във пчеларски магазин,такава центрофуга я продаваха 250лв.нова
центрофугата не е поцинкована а е алпака или неръждажеика ползвана е само веднъж последна цена 220лв от стария материал е които е много по добър от сегашните
Не ти се меся в търговията, но по сред зима трудно ще я продадеш на тази цена, виж в разгара на сезона може и да се излъже някой закъсал.
центрофугата е продадена.темата е за триене :)