Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 21 до 23 от общо 23
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Много съм навит да видя циганин-зеленчукопроизводител, който да пуска фактури за минимално произведена продукция от декар.
    П.П. Аз съм бостанджия между другото.
    Не сме разбрали. Нещо диня, пъпеш да се търкулне тук не съм видял. И ако може да са над 5 килограма.

Наблюдател
    Регистриран
    18.03.2014
    Пчеларски район
    Сърнена Средна гора
    Това лято си бях поръчал таблички за хранилките при производител на кошери.Когато отидох да ги взема майсторът сподели с мен ,че Цветелина Бориславова ще изгражда пчеларска ферма и преговаряла с него за изработка на многокорпусни кошери но искала ниска цена и той отказал!Беше под влияние на този разговор когато го заварих и има защо той също отглежда пчели!Скоро след това разбрах, че Бориславова е опитала да закупи земя от землището на две села от община Средец Бургаска област но общинските съветници още мъдруват по въпроса!Такива субекти могат да се класират за всякакви програми дори и космически!

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Не сме разбрали. Нещо диня, пъпеш да се търкулне тук не съм видял. И ако може да са над 5 килограма.
    Не гледаш къде трябва. Виж при опита в градината“, бяха зелени още. Средно тегло 2,5кг. Макс 4,2.

Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •